Blomberg vaskemaskine greenplus

Hvis du overdrager produktet til en anden, giv da også denne brugervejledning. Følg alle advarsler og information i brugervejledningen. Vi har også reservedele til lave priser når fejlen er fundet - Se fejlkodeliste HER! Min vaskemaskine vil ikke pumpe, hvad kan jeg gøre?


Grunden til at vaskemaskinen ikke vil pumpe er på grund af en blokering i enten pumpen eller afløbsslangen. Hvis din vaskemaskine giver adgang til disse dele, forsøg da at fjerne blokeringen. Hvis dette ikke løser problemet eller hvis du ikke har tilgang til disse dele, . Blomberg som vi kender det i dag var nu i gang.


Klik her og find den bedste pris nu! Modeller med display: Er. Chek Pumpe, filter og slanger. Sælges kun pga køb af kombimaskine.


Vi har haft mange andre maskiner som bare kunne holde mange år. Fast lav leveringspris på kr. A , b: d: h: Velholdt, sælges pga flytning. Se også: Vaskemaskine sælges. Er manualen, du søger efter ikke på denne side?


Venligst lad os vide ved at bruge vores Anmod om en manual side. Det kan beskadige tørretumbleren, hvis metalafstiverne bliver løse under tørringsprocessen. Kontroller alle klædningsstykker, om der skulle være glemte lightere, mønter, metalstykker, nåle el.


På tidspunkter, hvor tørretumbleren ikke er i brug, eller når vasketøjet er taget ud efter en. Vi har et stort utvalg av vaskemaskiner på Skousen. LCD-panel, variabel centrifugeringshastighed og 16. På vores side finder du en række vejledninger fra forskellige fabrikanter eller til forskellige apparater, som du ikke har modtaget med dit produkt eller som du ikke længere kan finde. Vi håber du kan finde den manual du søger.


Hvis ikke, så vend tilbage til os senere. Vi fortsætter med at tilføje yderligere håndbøger. Maskinen har dejlig støjsvag kulfri motor. Praktiske programmer, bla. Det er aftalt, at følgende tilstedeværende hårde hvidevarer og løsøre medfølger ( fabrikat):.


Funktionel og flot opvaskemaskine til underbygning til fast lav pris. Søger du efter en virkelig god opvaskemaskine ? Her er et fordelagtigt eksempel på en både pæn og god opvaskemaskine fra Blomber. Super moderne integrerbar opvaskemaskine til den rigtige pris. Dette produkts egenskaber.


Проверка клапана залива воды. Udskiftning af lejesæt til vaskemaskine (Del af 2).

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop