Ecco ansatte

Vi har hele flowet fra, at vi selv producerer vores eget læder til vores egne skofabrikker, og vi har egne butikker til at sælge skoene. I og me at vi ejer hele værdikæden og vækster på alle linjer, så følger antallet af medarbejdere også me siger Peter Norman, koncernpersonaledirektør hos Ecco. Sko Den globale skogigant Ecco med hovedsæde i Bredebro i Sønderjylland afskediger medarbejdere. Ecco -fabrikkerne i Thailan Slovakiet og Portugal nu direkte.


Kun tilgængelig for Premium-kunder . Der er ingen tilgængelige oplysninger om denne side. Minneapolis i USA, og samlet set har koncernen en salgskapacitet på mere end 4. På verdensplan voksede antallet af ansatte sidste år fra 19. Den kommende topchef i Ecco -koncernen, 42-årige Steen Borgholm, der til maj afløser Dieter Kasprzak som administrerende direktør i det familieejede selskab, er da også ganske tilfreds: - Det er et marke der ikke vokser, for folk . Tronskifte i Ecco : Ny topchef med familieforståelse 42-årige Steen Borgholm mener, at hans ti år som Ecco -chef i Schweiz, Canada og Asien vil gavne ham som den øverste chef i den globale Ecco -koncern med over 20. Det vil jeg påstå, for det har åbnet min horisont og klædt mig på til at . Fra det sønderjyske hovedkvarter styres produktion, eksport, egne butikskæder, licensaftaler og joint ventures i mere end lande. Nedgangen i verdensøkonomien får skokoncernen Ecco til at drosle produktionen ned.


Den familieejede skokoncern hæver såvel omsætning som indtjening til hidtil usete niveauer. Stribevis af nye butikker har kompenseret for drabelig tilbagegang i Rusland. Hovedkvarteret og udviklingsafdelingen ligger fortsat i Bredebro og Tønder, mens produktionen er spredt ud over flere lande.


Ecco producerer i Slovakiet, Thailan Indonesien og Kina. Garverierne ligger i Hollan Thailand og Kina. Husk, at selvom du er logget in er din evaluering 1 anonym over for arbejdsgiver. Desuden har koncernen også en . d for at evaluere . Et ægtepar søgte lokaler i Jylland til mindre produktionsvirksomhed med plads til vækst og mulighed for både mandlige og kvindelige ansatte. Det var starten på skofabrikken ECCO , som Birte og Karl Toosbuy grundlagde samme år i den lille sønderjyske by Bredebro.


Oversvømmelser i Thailand betyder, at ansatte hos skoproducenten er evakueret. Den danske skoproducent Ecco har evakueret de mere end 5. Det sker på grund af de voldsomme oversvømmelser i landet. Selskabet oplyser, at medarbejderne . Hvilken virksomhedstype er ECCO ? Hvem startede virksomheden ? Find vigtige oplysninger om ECCO. Hvor har ECCO sit hovedsæde? Læs også: Her ligger Danmarks største formuer.


Ud over de mange butikker og shop-in-shops, har Ecco aftaler med 15. Skogiganten i Bredebro er familieejet og har 18.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop