Efterlønsbidrag 2016

Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål. Størstedelen af dit kontingent betaler vi direkte videre til staten. Du kan desuden betale efterlønsbidrag , hvis du vil være med i efterlønsordningen.


Både basiskontingent og efterlønsbidraget kan trækkes fra på din selvangivelse, og vi oplyser automatisk SKAT om det. For at være med i efterlønsordningen, skal du betale efterlønsbidrag i en række år. Hvor længe skal jeg betale?


Når du er tilmeldt efterlønsordningen, skal du betale efterlønsbidrag. Hvis du er medlem af CA, når du fylder år, skriver til dig om efterlønsordningen, og beder dig tage stilling til, om du vil tilmelde dig den. Tilbagebetaling af efterlønsbidrag.


Hvis du fortryder, at du har betalt til efterlønsordningen, kan du få efterlønsbidraget tilbage fra a-kassen. Du skal skive til a-kassen om det, inden du når folkepensionsalderen. Hvis du ikke længere er medlem af en a-kasse, skal du skrive til den a-kasse, som du sidst var medlem af.


Det gælder ydelser som fx dagpenge, efterløn og skattefri præmie. Efterløn , fleksydelse, delpension. I figuren nedenfor kan du se efterlønsordningens overordnede udvikling med hensyn til antallet af efterlønsmodtagere. Du kan bruge efterlønsberegneren, både før og efter du er gået på efterløn. Beregneren kan give dig et fingerpeg om, hvor meget du kan få i efterløn , og hvor meget du økonomisk kan få ud af det, hvis du udskyder at gå på efterløn eller har lønindtægter ved siden af efterlønnen.


Dine indtastninger og beregnerens resultater . Ariklen belyser en række scenarier som er værd at tænke over. Et medlem af en arbejdsløshedskasse, der har indbetalt efterlønsbidrag , eller boet efter medlemmet har ret til at få bidraget tilbagebetalt, hvis medlemmet. Lov om kontant og skattefri udbetaling af efterlønsbidrag og. Læs også afsnittet ”Fortrydelsesordningen”.


Opgørelse af efterlønsbidraget. Beløbet opgøres som det samlede antal indbetalte dagpengesatser ganget med den dagpengesats, der gælder på det tidspunkt, a- kassen overfører eller udbetaler beløbet. Staten har hævet forsikringsbidraget til a-kasse med kr. Forbundet har hævet forbundskontingentet med kr. Satserne reguleres hvert år.


Du kan gå på nedsat tid og supplere op med efterløn. Din efterløn beregnes ud fra dit forudgående arbejde og dine pensioner.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop