Forårsruller i ovn

Fyldet er hurtigt at lave og grøntsagerne må gerne være sprøde. Hvis der bliver ruller i oversku kan de fryses. Forårsrullerne er fedtfattige, da de bages i ovnen , med en anelse olie. Hjemmelavede forårsruller , ca. Det er vidst ingen hemmelighed at jeg ELSKER asiatisk mad og gerne så stærkt som muligt En af favorittere er helt klart forårsruller.


Jeg har ofte lavet dem, hvor de bliver friturestegt, men det er spræng fyldt med olie og passer ikke lige ind i vores sunde livsstil. Så hvorfor ikke prøve at lave dem i ovnen ? Fortsæt således med de næste forårsruller. Sæt forårsrullerne i ovnen i ca. Jeg troede, at alle forårsruller (de frosne fra Daloon) kunne laves både på pande og i ovn , men nu viser det sig, at den slags, jeg har købt, kun er til pan. Vi har et par gange prøvet at lave de friske vietnamesiske forårsruller , som vi er ret stor fan af.


Denne gang skulle vi prøve noget nyt og vi ville derfor prøve at lave nogle, som vi også ville bage i ovnen. I stedet for rispapir brugte vi noget forårsrulledej, som man finder på frost hos de fleste asiatiske forretninger. Jeg lavede forårsrullerne i rispapir, rullede dem inden servering og serverede dem lune. Man kan også vælge at lave fyldet og servere rispapiret ved siden af, så forårsrullerne kan laves ved bordet.


Hvis man vil spise dem sprøde, kan de pensles med olie og stilles i ovnen i et kvarters tid. Server forårsrullerne med en sprød salat og godt med soya. En nem opskrift på lækre hjemmelavede forårsruller. Følger: Følgere: Emner: Svar: 420.


Jo men de fleste kan du både putte i ovnen og på panden. Hvis de er beregnet til ovnen også så står der på pakke hvor lang tid de skal have. Ellers er det ikke så forfærdeligt svært at stege forårsruller. Jeg lærte engang på en Thairestaurant i Blågårdsgade hvordan man skulle lave den perfekte karrysauce, og nu – nytårsaften, som jeg tilbragte således, lærte jeg at lave forårsruller i ovnen. Sådan bager du frosne forårsruller.


Sæt rullerne på en bageplade ovenpå et stykke bagepapir (optøning er ikke nødvendigt). Skru ovnen ned til 200°C. Den lækre kinesiske specialitet med det opløftende navn forårsrulle er slet ikke så svær at lave selv. For at lave verdens bedste hjemmelavede . Snit kålen fint og skær gulerødderne i tynde skiver eller. Hyg jer sammen om at lave de lækreste forårsruller , der bliver bagt i ovnen.


Nejda, alt kan for så vidt steges i en ovn , men resultatet er ikke altid det man gerne vil have. Sagt på en anden måde , resultatet af forårsruller , bliver bedst når man går efter anvisningen på pakken! Fold hvert stykke fillodej på den lange led.


Fold kanterne ind og rul dejen tæt omkring fyldet, som til en roulade. Læg fillorullerne på en bageplade beklædt med bagepapir. Pensl med æggehvide hele vejen rundt. Daloons sortiment er de senere år blevet udvidet med mange forskellige orientalske snackprodukter som supplement til de danske specialiteter, som virksomheden har .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop