Hyundai brintbil

Siden da er bilen blevet solgt til slutbrugere i adskillige danske byer, herunder særligt kommuner og virksomheder. Brint versionen er i udseende stort set . Det koreanske bilmærke klar med brintbilen Nexo, der afløser Ixog klarer 8km på en tankfuld. Det koreanske mærke har netop vist Nexo, som afløser iXog byder på en række teknologiske nyheder.


Først og fremmest er den . Den trænger til en afløser, og den har koreanerne nu løftet sløret for – i nær- produktionsform i hvert fald. Den nye SUV, endnu uden navn, bliver markant stærkere og mere effektiv end sin forgænger. Bil Magasinets benzin-elsker Steen Bachmann kører brintbil i en uge og får en aha-oplevelse. Det gjorde ikke engang ondt eller noget.


Teknologien bag brintbiler fungerer fint i moderne hverdagstrafik. Der var ikke tale om morfar-kørsel i byen, næ, vi sendte denne skribent frem og tilbage mellem Vestsjælland og København en hel arbejdsuge . Det er de fleste eksperter enige i. Brint er et plus for klimaet og går ikke på kompromis med mobilitet og komfort. Dem kører der nu hele 37 . Nexo er navnet og ja, navnet er inspireret af øens anden største by. Brintbilen Nexo er med ét slag blevet den mest avancerede bil, som det sydkoreanske . Der er langt mellem dem, men alligevel kommer der støt flere brintbiler på vejene.


En brintbil er en bil, som bruger brint som brændstof. Bilen drives af en elektrisk motor, der får sin strøm fra en brændselscelle i stedet for et batteri. Derved skal bilen ikke lades op, men tankes med brint fra en brinttankstation. Hyundais nye brintbil hedder Nexo.


Toyota har netop afsløret, at de viser deres nye konceptbil, Fine Comfort på Tokyo Motor Show i disse dage. Det der, det er en brintbil , og den laver brint om til strøm! Min 5-årige søn er helt oppe at ringe, som han skal forklare sin ven fra børnehaven om den store hvide crossover foran os.


Ok, nok er selve processen . Som dansker er jeg naturligvis stolt af at verdens 5. Men særligt baggrunden er det værd at hæfte sig ved. Så kom Nexø også til vinter-OL i Sydkorea. I hovedstaden Seoul blev Tejs Laustsen Jensen, direktør for . Syd- korea, og han blev hurtig begejstret: – Det var en utrolig god køreople- velse. Særligt i den tætte trafik i. Elmotoren får sin energi dels fra et batteri i bilen, dels fra en såkaldt brændselscelle.


Brændselscellen er så at sige bilens hjerte, et aggregat, der omdanner brint til el – og som i øvrigt har vand som eneste . Bilen er opkaldt efter Nexø på Bornholm, og blev præsenteret for et internationalt publikum i weekenden forbindelse med Vinter OL i Sydkorea. Som eneste dansker var Tejs Laustsen Jensen . Du kan se i videoen her, hvordan det gik, og hvor let det er at tanke en brintbil. Videoen er produceret ifbm.


Her kan du se sammendrag fra den officiel åbning og overdragelse af brintbiler til Københavns Kommune. Partnerskabsaftalen omfatter etablering af en brinttankstation i Kolding og indkøb af tilsammen stk. Hos Karvil Biler får du den bedste købsoplevelse og den bedste service i hele forløbet.


Læs mere om vores tilfredse kunder.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop