Iphone repair københavn

Find vores butik ved Rundetårn. Vi klarer de fleste reparationer på time! I langt de fleste tilfælde er den professionelle reparation udført inden for en time! REPARATION AF SMARTPHONES OG TABLETS.


Vores dygtige teknikkere sidder klar til at hjælpe dig med at få din enhed til at fungere igen.

Besøg vores butikker i Valby eller i Helsingør. Originale reservedele og års garanti på alle reparationer. Hvis du vælger at bestille tid via webshoppen, kan du blot indsende din beskadiget enhed til vores adresse. Efter modtagelsen har vi en . Book tid online og spar ventetiden. Vi reparerer alt fra knuste skærme til.


Danmarks førende Apple-ekspert! Alle vores teknikere er uddannet og vi tilbyder KUN original kvalitet.

Er din skærm smadret eller ridset, står vi klar til at udbedre skaderne, så du hurtigst muligt kan få din . Vi er din tryghe når det skal virke. Vi udfører reparationer af alle typer computere. Vi kan reparere din computer indenfor timer. Alle de opførte værksteder giver mulighed for, at man selv kan møde op og få udført en reparation inden for et par timer. Det er imidlertid ikke muligt at købe originale fronte hjem fra Kina eller nogen andre . Du er velkommen til at kigge forbi vores forretning på Jagtvej 1i København N. Velkommen til iFIX MOBIL.


Mobiler med og uden abonnement. Reparationer typisk klar inden for 24-timer. Vores reparatører er ingeniøruddannede og kan reparere stort set alt.


Kig forbi vores store butik på Lyngbyvej Kbh Ø. Her håber Ahmed Hussein og Thomas Guldbrandsen at møde nye kunder og komme på afstand af priskrigen på indre Nørrebro. Man kan både møde op med . Reparer som regel inden for minutter. Beliggende lige ved Nørreport st.


Selvom vi er blandt de billigste, går vi ikke på kompromis med kvalitet.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop