Legetøjs pengeskab glemt kode

Er der nogen der ved hvordan man ændre koden på sådan et fætter BR pengeskab ? Men kan ikke åbne den, for kan ikke huske koden , håber nogen kan hjælpe mig. Det er en sparebøsse, der er et elektronisk pengeskab , fåes vist også i drengefarver. Min knægt har det rød og sorte, og når batteriet er halvfladt skal fronten også hives af for så glemmer det koden , nu han efterhånden så cool at han gør det selv, i gamle dage var det hans x-papfar det klarede den sag. Sikkerhedskort, personlig kode og mange funktioner, f.

Kender I det der plastik pengeskab man kan købe i Fætter BR? Min dreng vil gerne have ændret adgangskoden - kan man det? Og hvis, hvordan gør man det ? Skabet kan registrere danske mønter og har automatisk optælling.


Hej Kærestens dreng på år har glemt koden til sit legetøjspengeskab og er dybt utrøstelig! Eller er der frem med hammeren ? Galle: Nyt medleIndlæg: 162: Tilmeldt: 19.

Geografisk region: Nordjylland . Med digital kodelås og lydeffekter. Ikke egnet til børn under år. Dette produkter kræver batterier. Hvis du fortryder dit køb, kan du altid returnere . PENGESKAB MED DIGITAL KODELÅS 24kr. Bankboks, Sort 12kr.


Sparegris, Pink 4kr. TYPER – DER FINDES VERSIONER: NORMAL (V.01) MED KODE TIL BRUG OG TIL NØDSITUATIONER (V.02), MED TIDSFORSINKELSE (V.03), TIL. Hvert pengeskab kan åbnes vha. Mulighed for personlig kode - Godt pengeskab til børn med kode som holder helt styr på din opsparing - se her. Pengeskad med personlig kode og pengetæller.


Spil Konsoller Legetøj Skønhed Bolig Elektronik Sport. Sej sparegris, udformet som et pengeskab med personlig kode. Multifunktionelt pengeskab.

Registrerer danske mønter og holder styr på opsparingen. Med sikkerhedskort, personlig kode og mange funktioner som f. Xtra-Safe pengeskabet byder barnets ejendele på tryg opbevaring. Denne avancerede sparebøsse er udstyret med en kodelås og leveres med legetøjspenge i et autentisk design.


Inde i skabet er der tre skuffer, så barnet kan organisere indholdet. Skabet har et virkelighedstro udseende med et display og knapper med tal . Det er et legetøjspengeskab fra ToysRus med digitallås. Vi har skiftet til et friskt sæt batterier, men. Hvis vi snakkede et rigtigt pengeskab , jamen så var det en anden snak.


Nu kan den ønskede nye kode (- cifre) indtastes. Husk at bekræfte den nye kode ved at trykke på bogstavet „B“. Skriv straks den nye kode ne så du ikke glemmer den. Nu åbnes skabet ved at trykke de cifre, du lige har valgt og afslutte med bogstavet „B“, hvorefter lågen åbnes med håndtaget.


Så kan du finde det perfekte pengeskab eller værdiskab online her hos Bilka. Vores pengeskabe har elektronisk lås, og nogle har sågar fingeraftrykslæser, så du kan være sikker på, at det kun er dig selv, der kan få adgang til pengeskabet. Nogle pengeskabe programmeres med en kort kode , imens andre kræver en . Vælg et af vores sikkerhedsskabe og beskyt dokumenter og genstande mod mod brand og indbrud. Vælg mellem forskellige typer sikring og prisklasser.


Andet legetøj , pengeskab , TopToy, Elektronisk pengeskab med digital kodelås fra Top Toy.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop