Leica afstandsmåler kikkert

Leicas kikkert serie strækker sig helt fra lommekikkerter til rejsebrug til full size kikkerter med indbygget laser afstandsmåler fra GeoVid serien. Leica fokusere optik mæssigt meget på udvikling og derfor er alle kikkerter , store som små, med HDC coating. Alle de tungere matrialer som kikkerterne blev bygger på førhen er. Hvad med en Bushnell Fusion til 7. Ej okay seriøst så tror jeg ikke der er den vilde forskel på Swaro, Zeiss, Leica kikkerter med afstandsmåler.


Du skal nok bare vælge det mærke som har en kikkert i den forstørrelse du vil have. Leicas topmodel med effektiv integreret laser- afstandsmåler ud til 1. Lynhurig afstandsmåling på kun sekunder. Du får Leicas uovertrufne, fuldcoatede optik i én kikkert med indbygget, elektronisk afstandsmåler.


Linserne har fået en speciel HDC-coating, som beskytter dem mod ridser fra grene og lignende. Afstanden, du har målt, vises i et . Geovid Pathfinder Model R. Deruodover giver kikkerten et yderst godt billede og er slidstærk, med et let robust design. Legendarisk afstandsmåler Gennemtestet kikkert. En håndkikkert med sublim o. LEICA GEOVID 8XHD-R ELLER. DE STORE MODELLER MED AFSTANDSMÅLER.


Tilgængelig Leica Duovid 8-12xverdensklasse kikkerten med zoom 8-12x . Her i denne godkendte webshop finder du et udvalg af laser afstandsmålere fra Spectra, Simmons og Leica til skarpe onlinepriser. Leica afstandsmåler Disto D1med bluetooth. Kald de sidste målinger Interface Displaybelysning Ja Multifunktionelt endestykke Ja Fotostativgevind Ja Indbygget kikkertsøger Nej Indbygget libelle. Leica er et mærke som er kendte for deres højkvalitets kikkerter. Du kan se vores store sortiment af mærket her.


Altid høj kvalitet på alle produkter! Med den ergonomiske opbygning, og et fuldt gummi-pansrede magnesium krop, får du en kikkert som opfylder alle krav til en sublim håndkikkert. Kvalitetskikkert og afstandsmåler i ét.


Vi har et stort udvalg af sigtekikkerter, håndkikkerter, afstandsmålere , natkikkerter m. Laser afstandsmåler er en uundværlig ting til jagt i terræn du ikke kender. Herunder finder du vores lækre kvalitets sortiment der af. Afstandsmålerne findes i mange forskellige mærker som Leica , Fontaine, Optimic, Bushnell og andre kendte mærker. En afstandsmåler hjælper dig med at måle den korrekte afstand til dit bytte . Leica Viva TPS med PinPoint afstandsmåler , leverer den optimale balance, mellem rækkevidde, nøjagtighe laserstrålens synlighe. System analyze baseret på fase skift måling (koaxial synlig rød laser).


Hvad enten det er riffelkikkert , håndkikkert eller afstandsmåler , du står og mangler, så vil vi kunne guide dig til det rigtige køb, når du står og skal bruge det bedste inden for optik. Leica NA7Optisk Nivelleringsinstrument m. Håndkikkert med afstandsmåler i absolut topklasse. Med et tryk på knappen ovenpå kikkerten , vises en lille firkant, som man peger direkte på det objekt, som man ønsker at måle afstanden til. Herefter trykker man blot gang, . Morale: undgå denne Leicamodel , selv hvis den findes brugt til nedsat pris!


Jeg bruger nogle gange en separat afstandsmåler ( Leica Wink , og en Zeiss Vic kikkert (også 8x42) alternativt.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop