Sports fonde

Der findes en række fonde , som årligt uddeler store beløb til danske sportsklubber og hold. De forskellige fonde kan have forskellige fokusområder, men fælles for dem er det, at de ikke forventer at få noget til gengæld for støtten. Ofte skal støtten dog søges til et meget konkret formål, f. Der findes I DGI en række puljer og fonde , som vores medlemmer kan søge til forskellige projekter og formål. Nedenfor har vi samlet en oversigt over, hvilke andre fonde og legater, du kan søge:.


Egmont Fonden , Initiativer der kan medvirke til at skabe varige forbedringer for børn og unge. ANDRE FONDE - Gadeidræt gadeidraet. A: Albanifonden Fondens hensigt er. Der gives tilskud til fritidsaktiviteter, idræt, sport , børne- og ungdomsarbejde, musik, teater, kunst og museer, forskning og kulturbevaring. I venstremenuen har du mulighed for at afgrænse din søgning ud fra forskellige søgekriterier – Husk at trykke søg, når du har valgt de filtreringer, du ønsker at afgrænse . Danmark, men det er kun reelt de ca.


Nordea- fonden har et almennyttigt og velgørende formål. Vi støtter projekter, som fremmer gode liv inden for sundhe motion, natur og kultur. Find støttemuligheder til dit naturfaglige projektEr du i gang med et nyt arrangement, en ny naturfaglig indsats eller udarbejdelsen af den næste projektansøgning, så er der måske en god støttemulighed her! Vi har lavet en oversigt over fonde og andre støttemuligheder, der støtter naturfaglige aktiviteter og projekter. Spar Nord Fondens donationer skal komme et bredt udsnit af befolkningen til gode.


Sport – og der er tale om alle former for sport – fylder meget i Elsass Fonden , og sporten er med god grund et vigtigt aktivitetsområde. Der er mange argumenter for, at børn og unge med CP skal deltage i sport , idræt og bevægelse lige som alle andre. Glæden ved kropslig udfoldelse og socialt fællesskab er nogle af de . Find de rigtige fonde for dig her igennem CISU, sådan kommer du i betragtning, sådan skriver du en god ansøgning og få nogle gode råd med på vejen.


Få et overblik over, hvilke fonde du kan søge tilskud fra til projekter i både ind- og udland. Det nye sundheds- og multihus, Pulsen i Balling, har tiltrukket nye læger, og landsbyens beboere mødes nu til fællesspisning i caféen. Men huset møder også modstand i byen, hvor ikke alle deler idéen om det sunde liv.


Samarbejde om støtte af større projekter. Fonden har ydet støtte sammen med andre store fonde , virksomheder eller offentlige instanser. Fonden yder dog ikke støtte til opgaver, der naturligt hører ind under det offentlige.


Vejviser til legater og fonde. Fortegnelse over alle legater og fonde. Adresser, ansøgningsfrister, navne- og stikordsregister. Sydbank har tilknytning til Sydbank Sønderjyllands Fond og Sydbank Fonden – to almennyttige, velgørende fonde som har relativt brede formålsparagraffer med fokus på støtte til kulturelt og folkeligt arbejde. Derudover uddeler Sydbank Fonden ca.


Fonden støtter hovedsageligt større institutioner og aktiviteter, som kommer en stor del af befolkningen til gode - typisk indenfor områderne videnskab, kunst, kultur, sport samt sociale og humanitære formål. Der ydes ikke støtte til enkeltpersoner, mindre grupper - eksempelvis skoleklasser, lokale sportsklubber, orkestre, . Tilsku legater og fonde. Kommunen skal yde tilskud til aktiviteter for børn og unge og kan yde tilskud til aktiviteter for voksne. Herudover skal kommunalbestyrelsen stille ledige offentlige lokaler og udendørsanlæg til rådighed og yde tilskud til private lokaler.


I sport bliver krig til en leg, og det gælder om at være med. Det er forskelligt fra kommune til kommune, .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop