Taxa københavn pris

Find din pris på taxa her og bestil, uanset hvor i landet du skal bruge en taxa. Slip for overraskelser på taxa priser ! Taxa og TAXI pris beregner. Undgå overraskelser - se alle priser og takster for taxikørsel her hos TAXA 4x35.


Prisoverslag på taxikørsel. Skriv den ønskede til- og fra adresse – tryk derefter på beregn pris eller skriv antal kilometer - tryk derefter på beregn pris. Du kan bestille din taxi her, når du har beregnet prisen. Vi lægger nok mere i taxi end de fleste, men for os ligger der mere i en taxitur end bare transport fra punkt A til punkt B. Alt lige fra bestilling over kørsel til. De er grundlaget for vores succes i dag og . Dantaxi 4xtilbyder dig muligheden for FAST PRIS på dine taxi -ture, når du bestiller via vores app.


Priserne er for en taxi med op til passagerer. Læs mere omkring regler, priser og . Her kan du finde en cirkapris på en tur til en bestemt destination, eller cirkaprisen på en tur af en bestemt længde. Bestil via App, Web eller Tlf: 4x27. Alle byer omkring Næstve samt alle større byer på Sjællan Lolland-Falster og Møn, er med på listen. De største fynske og jydske byer er desuden med.


Listen er ordnet alfabetisk. Vælg destination og klik på . Takst, Vogntype, Km-takst, Timetakst, Starttakst, Pr. Med MOOVE kender du prisen , før du køber. Vi har sagt farvel til det tikkende taxameter. Hjælp os med at bedømme din tur hver gang, så garanterer vi, at kun de bedste chauffører . Aabenraa-Sønderborg: På to måneder har tæt ved 40.


Du vælger selv om du vil køre med fast pris eller på taxameter. Tjenesten tilbydes af de lokale taxaoperatører til en fast pris , der er lavere end taxameter prisen. Lufthavnstaxa - den direkte forbindelse. Alle oplysninger er givet med forbehold og ret til ændringer. Reservationen skal foretages til taxa -selskabet og du afregner direkte med chaufføren.


Med Aarhus Taxas app kan du med få klik nemt bestille en vogn. Samtidig kan du holde øje med taxaens vej til dig. Appen findes til både Apple og Android- telefoner.


Hvis du henter den nu, så har du altid en taxa ved hånden. Konceptet er nyt i Danmark. Er det dig, som kørte til Rom i en taxa , eller ved du hvem det er? Normalt kan man godt aftale en fast pris på længere ture med taxachauffører , men her gik hele turen på taxameteret, .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop