Vuc nordvestsjælland

MULIGHEDER OG PERSPEKTIVER. Det er helt klart et rigtig godt valg. Jeg er rigtig glad for at være her. Cecilie år, AVU- kursist. Mandag – torsdag: – 14.

Nordvestsjællands HF og VUC. Læs her, hvad det koster at gå på VUC, og om du kan få SU. Denne side med blanketter og vejledninger er målrettet sagsbehandlere i kommuner og jobcentre. For ansatte og virksomheder. Ledelse og administration.


Uddannelseschef for AVU i Fr. Skolen holder lukket - St.

Hvis du søger uddannelser på andre adresser end den viste, kan kortet i højre side anvendes til at se disse adresser. Other er måske ikke fuldt understøttet af Fronter. Se venligst listen af understøttede browsere på Fronters supportside (frontersupport.com). Advarsel: Javascript er deaktiveret. Fronter anbefaler at aktivere Javascript at hensyn til brugerene.


Den største uddannelsesinstitution i nordvestsjælland. Vi tilbyder erhvervsuddannelser, eux, gymnasiale uddannelser, 10. HF og VUC skolerne tilbyder en lang række grundlæggende og videregående fag, en komplet og kompetencegivende uddannelse med gode færdigheder, som vil ruste eleverne til den helt rigtige erhvervsrettede fremtid. Følg med i, hvad der sker på din skole. Her får du blandt andet en reminder om.


Odsherreds Gymnasium ved Rektor Marianne Munch Svendsen om en udtalelse desangående. Takstfastsættelse for mellemregionale betalinger på lands- og landsdelsni- veau (forrentningsprocent). I henhold til aftalegrundlag for mellemregionale betalinger på sygehusom- rådet på lands- og landsdelsniveau samt tillægget hertil om principper for indregning af kapitaludgifter beregnes forrentning af investeringer i byg . Vikariateter på og drejer sig om et B-niveau hold med moduler(min.) pr.


Undervisningen finder sted på vores 2 . Klynge 3: Overordnet emne: Forskning i lærerprofessionen på VUC.

Vi afholder kurser i Kalundborg og Odsherred. Erhvervs- og efteruddannelse. VUC sektionens generalforsamling er overstået og den nyvalgte bestyrelse er gået i gang med arbejdet. Bestyrelse har fastlagt indsatsområder og har for det kommende år fordelt arbejdsopgaver mellem sig.


Bestyrelsen har fastlagt budget herunder tilskud til klubberne samt justeret sammensætning i . Udpegede centerrådsmedlemmer. Lars Jess Hansen (Formand).

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop