Gammel radio værdi

Transistorradio , Andet, Go Page netzautomatic 303. Spiller rigtig godt på alle bånd. Radioen er tysk og af fabrikatet Graetz Antenne er ok. Batteri skydeklap revnet midt på.


Der mangler en aluplade nederst foran. Se også mine andre annoncer. Køb og salg af Radio i samleobjekter på DBA. Gode tilbud på nyt og brugt og billige priser på Radio til salg på DBA.


Beolit 70 Fin gammel transistor radio i god stand. BO Sound Ouoverture. Den kan du så gemme bagpå radioen og snyde alle vennerne til at tro, at du har fået en gammel radio til at optræde, som om den var ung. Vi vægter højest, at indholdet giver vores læsere mindst lige så stor værdi , som det øvrige indhol og vi skriver kun om emner og produkter, vi alligevel ville dække. En københavnsk samler er således i besiddelse af ikke færre end udgaver af den gamle radio og har opkøbt det meste af fabrikkens restlager af reservedele.


Forskellen på hans mange radioer er stort set, at håndtagene har . Han har købt et par paller med radioer på Laurizt og i princippet mister radioen værdien for ham når den er færdiglavet. Har du et stort parti af antikke radio og TV artikler stående derhjemme, som kun samler støv? Så har du muligheden for at sælge din gamle værdigenstande her på QXL. Mangler du en musikafspiller, der passer til din nye retrostil i huset, vi har et stort udvalg af grammofoner, jukebokse og gamle transistor radioer.


Hvis feltet automatisk skal være krydset af, kan man sætte attributten checked lig med værdien checke når man laver sin formular, lidt ligesom med. Grunden til , at de hedder radioknapper er, at de andre valgmuligheder bliver valgt fra, når man trykker på en knap, lidt ligesom hvis man vælger kanal på en gammel radio. Samlerens guide: lamper der ikke mister værdi - euroman. Der er en samlerværdi i forhold til at få fat i en gammel , original Christian Dell-lampe frem for en ny. Nu skriver du selv, at du ikke har så meget forstand på gamle radioer osv, men værdien er sandsynligvis gået ned ved at du satte den til 230V.


Hvis den har stået ubrugt hen i mange år, så har du måske fyret kondensatoren af i netdelen m. Velkommen til vores hjemmeside . Da fandt jeg på loftet sådan et gammel møbel med Pladespiller til Lakplader, og så denne fine gamle radio. Jeg tror den virker, der var ihvertfald lys i. Jeg tænker om ikke andet, så kun man splitte den ad for vintage stumper, hvis de altså ikke er drevet alt for meget i værdi. Flere af tingene ser danske ud. Dét, man savner, er et potmeter med en lavere værdi , som ville give en bedre karakteristik.


Har prøvet at måtte skifte nogle få af de gafler der sidder i visse af de sokler. En donor og et ben eller to kan ofte gøre det! Har set adskillige der flækker nede i bunden af stemmegaflen (so to visualize) og de er til at finde med en god lup og en nål.


Dengang var det en lille radio med en stor lyd og et flot design. De samme værdier har Philips puttet i deres nyeste radio. De retrolignende linjer .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop