Hf står for

Højere forberedelseseksamen (i daglig tale hf eller HF ) er en studieforberedende ungdomsuddannelse på gymnasialt niveau. Hf -eksamen er en gymnasial uddannelse, der (ligesom stx, hhx og htx) giver adgang til de højere videregående uddannelser. Modsat tidligere er det ikke længere nødvendigt at have en 10.


Hf er en 2-årig gymnasial uddannelse målrettet dig, der vil læse videre på en erhvervsakademi- eller professionsbacheloruddannelse. Med en udvidet fagpakke kan du også læse videre på universitetet. Hf er en studieforberedende ungdomsuddannelse på gymnasialt niveau.

Hf-eksamen er en gymnasial uddannelse, der (ligesom stx, hhx og htx) giver adgang til de højere videregående uddannelser. I modsætning til de øvrige gymnasiale uddannelser, har hf et krav om at 10. Søgning på “ hf ” i Den Danske Ordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk. Hf på VUC er for dig, der vil tage en uddannelse i et voksent studiemiljø.


Undervisningsformen er varieret og favner bredt. I den nye hf-uddannelse vil du møde . I loven står der, at den skal træde i kraft den 1. Hel HF på 2½ eller år.

Sammen med en vejleder sammensætter du den HF , som netop du har brug for. Vejlederen hjælper dig også undervejs, så du får svar på alle dine spørgsmål og til sidst står med en færdig HF -eksamen i hånden. Du er selv med til at planlægge, hvornår du vil tage hvilke fag, og du kan fx tage flere.


Skolen holder lukket - St. En studentereksamen på HF giver dig adgang til at søge om optagelse på korte- og mellemlange uddannelser, og med en udvidet fagpakke kan du også søge om optagelse på de lange videregående . Søger du om optagelse direkte efter 10. Uddannelsen er for dig, der har taget 9. Fagpakken vælger du individuelt inden 2. Her lærer du dansk og matematik, som du kan bruge i din hverdag - både på dit arbejde, i din fritid eller i forbindelse med anden uddannelse. Vil du gerne være bedre til at læse, skrive, stave og bruge matematik?


Skal du til at læse, skrive . Design og arkitektur C som hf -enkeltfag. VUF, Voksenuddannelsescenter Frederiksberg. Det sker i et samspil med konkrete situationers. Forkortelse for titel eller uddannelse Fortegnelse over danske og udenlandske forkortelser og akronymer anvendt i det daglige sprog.


Få svar på hvad forkortelsen betyder og hvordan forkortelser skrives korrekt. Kolonne Anvendelsen af koderne fremgår af følgende eksempel, hvor resultatet ses kapiTEl 2: HTML 33. HF står for “højere forberedelseseksamen”.

En HF- uddannelse er en gymnasial uddannelse, der tager to år. HF er både en studieforberedende og en almendannende uddannelse. HF er også en professionsrettet uddannelse, der er målrettet korte- eller mellemlange videregående uddannelser samt .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop