Hk privat overenskomst 2016

Resten er overenskomster , der dækker en virksomhed ( særoverenskomst ). Landsoverenskomsterne forhandles - med få undtagelser - sammen med alle overenskomsterne på det private . Vi er den største sektor i HK med cirka 110. Lønstatistikken er primært for ansatte i det private erhvervsliv. Lønoversigterne er for offentligt ansatte.


Som medlem af HK har du mulighed for at være med i en meget fordelagtig lønforsikringsordning.

Handels- og kontorfunktionærernes forbund i Danmark. De i nærværende overenskomst fastsatte vilkår gælder for samtlige HK- medarbejdere inden for kontor-, lager- eller. Det er alene satser, hvor der er en ændring pr. Særlig opsparing (tilvalgskonto): af lønnen inklusiv samtlige tillæg.


Uddannelsesfond: kr. I det følgende kan læses overenskomster gældende for medlemmer af HORESTA Arbejdsgiver. Overenskomsterne foreligger. Bilfærgernes Rederiforening og.

Lønnen for det enkelte rederi fremgår af de lokale protokollater til denne overenskomst. Normallønnen forhøjes som følger: Pr. BL – Danmarks Almene Boliger. Timelønnen reguleres i overenskomstperioden med følgende reguleringsprocenter: 1. Den grafiske overenskomst mellem. Grafisk Arbejdsgiverforening (GA).


Aftenarbejde er beliggende i tidsrummet kl. Natarbejde er beliggende i . FUNKTIONÆROVERENSKOMSTEN FOR. For IT- overenskomsten mellem. HANDEL, VIDEN OG SERVICE. Alle unge under år aflønnes således: 1. Dansk Erhverv Arbejdsgiver og.


Funktionæroverenskomst for Handel, Viden og Service ( HK ) (se også: engelsk version). Takstblad for handicaphjælperoverenskomsten - Lønsatser pr. Første gang blev forhandlingerne afbrudt efter halvandet døgn lørdag 18.


Glarmesterlauget i Danmark.

AutoBranchens Arbejdsgiverforening og. Mindstebetalingssatsen for elever udgør pr. Aftalen for de butiksansatte er en del af området for de 600.


Kritikken af de nye overenskomster har været markant fra en række fagforbund og deres lokalorganisationer. Mere end procent af medlemmerne stemte - det er rekord - og 86 .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop