Kommerciel direktør

CMO = Chief Marketing Officer = Marketingchef ( direktør ), ansvarlig for markedsføring af produkter eller ydelser. CFO = Chief Finansiel Officer = Økonomichef ( direktør ), ansvarlig for . Rumtransport, privatiseringen af transport til Den Internationale Rumstation (ISS) er igangsat. NASA har valgt to private amerikanske firmaer, SpaceX og Kistler til at udvikle et system til transport af astronauter og forsyninger til ISS. Christian Kierkegaar journalistisk direktør. Danske Medier arbejder også med at.


John Kristensen, direktør. Kommercialisering (af fransk: commercialiser) betegner det at gøre noget, typisk et produkt, kommercielt , dvs. Begrebet anvendes også om det at udbrede markedstankegangen og den kapitalistiske logik til brancher, der normalt ikke er kommercielle , f. TV 2s første direktør , Jørgen Schleimann, valgte at placere Nyhederne kl. To år efter var TV Danmarks mest sete tv- station, og TV Nyhederne var Danmarks mest sete nyhedsudsendelse. VNRs er yderst upopulære i blandt andet USA, hvor produktionen af VNRs sammenlignes med en form for moderne propaganda-redskab eller i bedste fald beskrives som productplacement i medielandskabet.


En meget stor del af Geodatastyrelsens geodata vil som geografiske grunddata kunne anvendes af alle til både kommercielle og ikke- kommercielle formål uden betaling. Det gælder landkortdata, Matrikelkort og Danmarks Højdemodel. Forudsætningen for at Geodatastyrelsen kan stille data fri, var den ændring af . Kø har flere betydninger: billardkø – stok benyttet til billard.


Bemærk: Tidligere skrevet med den oprindelige franske skrivemåde queue (egl. hale). Paris, Tokyo og New York. Centret har et årligt budget på knap millioner kroner på finansloven.


Svend Mathiasen er den administrerende direktør i selskabet Dansk Sport Management (DSM) baseret i Dragør. Administrerende direktør (CEO) var fra. er det bedste eksempel. Amazon, som er verdens mest succesrige ehandelsside.


Robert Fernley (viceteamchef) Otmar Szafnauer (Chief Operating Officer). Teknisk chef, Andrew Green (teknisk direktør) Andy Stevenson (sportsdirektør) Steve Curnow ( kommerciel direktør ). NASDAQ: AAPL ) (tidligere Apple Computer) er en it-virksomhed beliggende i Silicon Valley i byen Cupertino, Californien. Jobzonens slogan er herefter, og i dag, ”Smag på.


På Macworld-konferencen den 9. Apple, at de fjerner Computer fra firmanavnet. Det primære forretningsområde er IT- produkter .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop