Kvuc hf tidsbestilling

Online tidsbestilling - hf -vejledningen. Her kan du booke en tid hos vores hf - vejledere, når du skal tilmelde dig nye fag. Vores vejledning ligger i Vognmagergade 8. Husk du også har mulighed for at tilmelde dig fag via vores online tilmelding til hf flex. Selvom du læser dine hf -fag online, er der masser af muligheder for at få hjælp og vejledning undervejs.


Vi hjælper med at afklare dine muligheder og tilmelde dig de rette hold. Du har mulighed for faglig sparring med din flexlærer, og kan kontakte vejledningerne for mere generelle spørgsmål om dit studie. Er du i tvivl, om hf flex er noget for dig, er det også i enten hf -flexvejledningen eller . Kontakt hf -vejledningen.


Der er altid lukket mellem jul og nytår, i uge uge og hele juli måned. Man skal altid bestille en tid til vejledning inden man møder op. Vi har to hf -vejledninger på KVUC.


Det er valgfrit, hvilken vejledning man vil vejledes i. Bestil tid til vejledning. Se også åbningstider for avu flex- vejledningerne her. Book en tid til vejledning.


For at du får det bedst tænkelige studieforløb, anbefaler vi, at du sætter dig grundigt ind i, hvad det vil sige at være kursist på hf enkeltfag. Det kan du læse mere om her på hjemmesiden, men du er også altid velkommen til at kontakte vejledningen. KVUC tilbyder også andre hf -uddannelsesforløb, fx 2-årig hf eller hf flex, som . BESTIL TID TIL EN SAMTALE. For at blive indskrevet på et hold på fvu, skal du bestille en tid til vejledning her på sitet. Hvis du har brug for hjælp til at booke en ti kan du ringe til vejledningen eller møde op og trække et nummer.


Så får du hjælp, når der er et hul mellem de bestilte bookinger. Hf flexvejledningen hjælper dig med svar på spørgsmål vedrørende studieforløb på hf flex. I vejledningen kan du også blive tilmeldt hf flex-kurser, selvom du har mulighed for at tilmelde dig online.


Gymnasial uddannelse for unge og voksne i København. Fuld HF i klasser, som enkeltfag eller som fjernundervisning. GSK forberedelseskursus i matematik. Et VUC for alle, i alle aldre.


På HF -enkeltfag skal du udarbejde et eksamensprojekt. Eksamensprojektet skal udarbejdes inden for de sidste seks uger af undervisningen. Du vælger selv, om du vil udarbejde eksamensprojektet alene eller i samarbejde med andre kursister.


Du kan læse 2-årig HF , HF -enkeltfag og 9. VUF er et seriøst uddannelses-.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop