Kontaktlim udendørs

Limen er vandbestandig og tåler temperaturer op til 60- 70 . Se vores store udvalg inden for kategorien kontaktlim. Stærk og vejrbestandig lim til udendørs brug. Må kun bruges under opsyn med en voksen.


Kan anvendes på de fleste overflader som træ, sten og ler. Trælim findes også i mere hårdføre udgaver, som kan bruges udendørs , og som kan lime træ fast til andre materialer som fx metal, beton og hård plast.

I modsætning til de andre limtyper skal kontaktlim smøres på begge flader, hvor den skal have lov at tørre næsten helt op, inden emnerne presses hårdt . Især velegnet til at lime metaller, sten og beton, de fleste træmaterialer, mange slags plast og gummimaterialer. Træ kan dog også limes med montage lim, universal lim og kontaktlim. Den er lidt mørkere i farven og skummer op under brug.


Bedste resultat fås igen ved ophærdning under pres. Bemærk at PU lim kan hærde op i dunken indenfor. Her finder du et bredt sortiment af lim til både større og mindre projekter, fx trælim til møbler, montagelim og kontaktlim.


Vi har altid den rigtige pris og måneders returret.

Dana kontaktlim 2er en neoprenbaseret letflydende kontaktlim til limning af tætte flader samt til limninger hvor der ønskes øjeblikkelig høj styrke. Køb KONTAKTLIM ML - PATTEX online hos BAUHAUS. Anvendes til tætte og porøse materialer. Giver en stærk og fleksibel, samt vand- og varmebestandig limning. SikaBond-5er beregnet til udendørs trælimning, hvor der stilles krav om fugtbestandighed som f. Udendørs beskyttet mod vejr-liget.


Døre og vinduer Havemøbler . Køb super stærk montage- og kontaktlim. Der findes utallige typer plast, og derfor er det svært at lave en lim, der rent kemisk passer til alle typer. Altid lave priser og hurtig levering!


Læs mere om limning af plast her. I nogle tilfælde kan det være en fordel at bruge en lim , der ikke hærder 1procent hårdt op, når du skal lime plastik, især . Køb Klar kontaktlim ml på Bilka. Se også hele udvalget af Skriveartikler.


Danmarks største VVS forhandler på nettet! Kontaktlim hæfter ikke altid lige godt på plast.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop