Lønstatistik djøf

Beregn din løn i forhold til uddannelse, erfaring, branche, geografi m. Forbereder du dig til en forhandling eller jobsamtale? Vil du gerne vide, hvilket lønniveau der er i din branche? Så kan Djøfs lønværktøj hjælpe dig.


Se Djøfs lønstatistik på det offentlige og private område.

Hvordan er forholdet mellem din løn og dine ansættelsesvilkår ? Tjek lønniveauer ud fra fx uddannelsesbaggrun branche og anciennitet. Lønstatisik for offentlige. Se lønoversigt for det offentlige og offentlige chefer.


De privatansatte djøferes løn er samlet set steget med pct. Stigningen er opgjort inkl. Der er dog forskel på lønudviklingen for de forskellige stillingsgrupper.

Få gode råd til, hvad du skal have med i overvejelserne, når du vurderer din løn og dine ansættelsesvilkår. Det gælder både, når der skal forhandles almindelige reguleringer af lønnen, og når det handler om lønkrav i forbindelse med avancement og stillingsskifte. Hvis du vil sikre dig selv den tykkeste tegnebog, skal du blive klog på penge og tal. Det viser listen over, hvilke lønninger forskellige djøf -uddannelser fører til.


Din Djøf -uddannelse har stor betydning for, hvor meget du kommer til at tjene. En universitetsøkonom med års erfaring tjener for eksempel typisk 63. Kilde: Djøf Offentligs lønstatistik , 3. Månedslønnen er opgjort ekskl.


Den gennemsnitlige lønudvikling har været på pct. Kend markedsværdi og lønniveau, før du forhandler løn ! TV: Et nyt lovforslag, som fremsættes fredag i Folketinget, vil gøre det muligt for studerende at få løn under praktikken. Forrige år var stigningen på pct.


Det er helt på sin plads, mener Djøf. Laveste stigning har direktørerne fået med pct. Inflationen har i perioden. Kun tilgængelig for Premium-kunder .

Løntabel for akademiske medarbejdere mellem BL og DJØF m. Den seneste lønstatistik fra Djøf Privat viser at en nyuddannet djøfer i den private sektor går fra kandidat eksamen og ud til en løn , der. Du får indsigt i lønsystemets opbygning, tillægsmuligheder, regler og procedurer og du får del i andres erfaringer med det offentlige lønsystem. Bliv TR-ekspert på løn ( Djøf ). I lønoversigten finder du tabeller vedr.


Stat, Kommune og Region for ansatte på både nyt og gammelt lønsystem.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop