Mannen fjell kart

Den ligger innenfor Reinheimen nasjonalpark. Last ned video og bilete frå veslemannen (NVEs fotostrøm). Trykk for større versjon. Kart over fjellparti i Sør-Norge. Mannen i fugleperspektiv.


At fjellpartiet fell ned før eller seinare, er ekspertane samde om. Fjellpartiet er blant dei mest overvaka i landet, og er nøye kontrollert av geologar i NVE. Tindenål og ustabilt fjellparti ved Romsdalen.


På kanten av Romsdalen er det flere ustabile parti som står i fare for å rase ut i dalen. Et parti her har seget flere meter og gir stor grunn til bekymring. Fra rapporten Store fjellskred i. Turer i nærhetenTilbakestill kart. Fra fjellet fører sti ned Alnesdalen vestover til Trollstigvegen (Fv. 63).


I den mest aktive delen av fjellpartiet i Møre og Romsdal er det registrert bevegelser i en hastighet som tilsvarer centimeter pr. Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) i en rapport søndag kveld. Nå venter vi bare på at naturen skal ordne opp, sier ordføreren. NSB melder at strekningen mellom Dombås og Åndalsnes er stengt for togtrafikk som følge av skredfaren. Det blir satt opp buss for tog.


Bevegelsene i den nedre delen av fjellpartiet er mindre, på millimeter per døgn. Bildet er tatt søndag ettermiddag. Søndag morgen ble farenivået for fjellpartiet hevet til rødt – som . Kjør Fv Trollstigvegen og parker i Strupen - ca 2meter nærmere toppen enn resturanten. Gå over brua ved parkeringsplassen og ta til høyre innover stien.


Her følger du elva og går så videre innover langs Alnesvatnet. Stien er litt utydelig etter 3meter, men deretter tydelig hele vegen inn til Alnesvatnet. Kategori: Utendørsaktiviteter. Denne beskrivelsen er ikke . Dette er en tur du ikke forstår hvorfor du ikke har tatt før, og du kommer garantert tilbake, så lenge platået er tilgjengelig. Se stedet på: Norgeskart.


USTABILT: Romsdalen sett mot sør fra Romsdalshorn. Klikk på bildet for stor versjon. Illustrasjon: Norge i 3D.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop