Mobilbilletter app problemer

Sørg for at opdatere til den nyeste version. Hvis der bliver konflikt, hvad betyder det så for dig som rejsende? Slet Mobilbilletter app 2. Sluk telefonen (eller luk alle åbne apps ) 3. Gendownload Mobilbilletter app fra AppStore 5. Registrer med samme telefonnummer. Filtyper Du kan vedhæfte filer af følgende type: gif, jpg, pdf . En DSB- app til mobilbilletter er blevet ændret så radikalt, at flere brugere ikke har kunnet finde frem til købte klippekort.


En større opdatering af app til mobilbilletter har fået en lang række brugere til at lange ud efter DSB. It may also cause problems when the user enters payment card numbers. Ellers kan du kontakte os på tlf. Klik på overskrifterne for at læse mere. Hvis du oplever problemer i forbindelse med at bruge klippekort kan du få hjælp til dine klippekort her.


Han siger, at forsvundne billetter og klippekort ikke er gået tabt og henviser til vejledningen på deres hjemmeside, hvis man får problemer med opdateringen. DOT oplyser desuden, at det kan hjælpe at slette og downloade app 'en forfra eller at indtaste sine betalingskortsoplysninger én gang til. Vi er her for at svare på dine spørgsmål - bare de handler om din rejse med DSB. En ny app -opdatering har udløst vrede og forvirring blandt DSB's app -brugere.


Flere brugere skriver i anmeldelserne på Apples. DOT Mobilbilletter er udviklet af Din Offentlige Transport (DOT) og ejes af DSB. SMS billetter og Mobil billetter virker igen, som de skal. Tak for tålmodigheden til alle jer, der har været generet i dagens løb. Og det oplever jeg ret tit den ikke gør.


Oplever du problemer med en app efter at have opdateret til IOS7? Så check for opdateringer i App Store. Sørg også for, at du har den seneste version af styresystemet (iOS) på din enhed. Få svar på nogle af de mest spurgte spørgsmål om Midttrafik app.


Re: metro - mobile app mobilbilletter. Otherwise, the train station sells . De satser nemlig på, at deres app skal erstatte sms-billetten. Læs også: Udkantskommuner vil også have de . DSB har, som en særlig service til klager, dog efterfølgende eftergivet kontrolafgiften mod betaling af et administrationsgebyr på 1kroner samt en zoners billet til rejsen. Hvis ikke, er du velkommen til at kontakte os på tlf.


Klippekortet i pap er væk. Passagerpulsen har samlet et overblik over de billettyper, passagererne kan bruge i stedet for papklippekortet.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop