Vandkøling til grafikkort

Anvendelse Kontakt os. Har man først sagt a, så må man også sige b. Sådan lyder et godt gammelt ordsprog, og kigger man på vandkøling så passer det da også meget godt ind her. Mange køber vandkøling for at få et stille system, og gør man det af denne grund kommer man ikke udenom at man bør vandkøle sit grafikkort.


Nyt ASUS ROG Ares III grafikkort med vandkøling - Nyheder på. Vandkøling af computer 12.

Forulukket vandkøling grafikkort? Har undret mig ret meget over dette. Fx så er de lukkede systemer blevet meget populære til cpu. Grundet de ofte er bedre end luft og støj niveau på nogle. Hvorfor kommer grafikkort endeligt ikke med noget ligne ? Så som mit eget med dual fan er ikke . Det spiller perfekt, og jeg har ikke haft nogle problemer med den.


Jeg har valgt ikke at overclocke den, men har bare kørt med lidt højere power limit. Kenneth, som journalisten hedder, vil ikke have.

Har du problemer me at din computer overopheder, så slutter det nu. Med vandkøling i din computer kan du bedre end nogensinde før regulere temperaturen i computeren. Herudover tillader vandkøling , at du kan afkøle alle hjørner af din computer og således forlænge din hardwares levetid. Danmarks største udvalg af TV, PC, Mobil og meget mere.


Altid gratis fragt og ekspres levering lige til døren. Hvad enten du er til vandkøling eller luftkøling, finder du et stort udvalg af CPU kølere her. Vi har en mase billige processor kølere fra fx Noctua og NEXT. Hos Føniks Computer finder du altid et stort udvalg af gamer hardware den seriøse gamer! Vi fører kraftfulde grafikkort , gamer mus, skærme og gamer tastaturer.


Afsendes fra vores eget fysiske lager. Klik her og find den bedste pris nu! Find al din hardware i Elgiganten lige fra PC kabinetter og blæsere til processorer og grafikkort i den bedste kvalitet. Denne beskrevne Asus ROG GX800- bærbar sprænger alle rammer for, hvad man kan forvente af en bærbar.


Butikken er danskejet og E-mærket. Skal jeg intet gøre ved det. Altså jeg bruger ganske almindelig poste vand og der er ik kommet alger i eller andet skidt.


Mit system har kørt med det . Eget lager og hurtig levering! Grafikkortene i dag er så hurtige og bliver så varme så det er nok en god idé at producenterne .

Det viser noget om, at vandkøling er langt mere effektivt end luftkøling. På samme måde kan grafikkortet køles ned.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop