Abus skivebremselås med alarm

Elektronisk alarmlås med rystesensor. Smart betjening med én hånd. Skivebremselås Victory X-Plus yellow. Kompakt og solid lås i specialhærdet stål til MC.


Ny alarm -version af Trigger skivebremselåsen.

En kompakt lås med ryste-sensor. Test her om den passer til din MC. Ny kompakt lås med ryste alarm fra Abus. Læs mere her Køb denne vare.


MagaCin har testet en stribe alarmlåse , startende fra en billig skivebremselåse fra KGI Import, til de meget dyre modeller fra Oxford og ABUS. Og de nyeste modeller med indbygget alarm tilbyder ikke megen ekstra sikkerhed. ABUS 3Trigger MC skivelås.

Vil tyven have din motorcykel, tager tyven din MC, skivebremselås. Super simpel og sikker lås med indbygget højfrekvent sirene på 100dB. Kom ind og se vores store udvalg og skarpe priser. Klik her og find den bedste pris nu!


Hjælper dig med at huske at du har lås på bremseskiven. Taske til opbevaring af låsen medfølger. Sikker skivebremselås fra Abus til knallert og scooter. Trigger Alarm har specialhærdet stål og Level Maximum samt testet mod is-spray. Meget stærk skivelås med bevægelses sensor og alarm.


Der medfølger de to originale nøgler, taske, samt nøglekort til bestilling af flere nøgler. Alarm disc lock, Oxford Boss, Bremseskivelås med alarm , wire og . Code Card X-Plus - gør det sikkert og nemt at genbestille nøgler. Testet mod angreb med is-spray. Nøgle med indbygget LED-lys.


Mulighed for at få eller flere låse med samme nøgle.

Med mm stift og alarmfunktion. Brugsanvisning til alarmen: Før låsen igennem et hul (min. mm.) på bremseskiven og lås den. Der vil lyde et bip efter sekunder, og alarmen er dermed aktiveret. Alarm med 3D bevægelses sensor, og 100dB alarm tone.


Mangler du noget at låse din cykel fast til? Perfekt til dig som vil kunne låse din motorcykel fast til for eksempel garagen. Ja så let får man en skivelås op med en tusch.


Er du på udkig efter en lås til din motorcykel? Så klik ind på Bike-Netshoppen. Vi har alt fra huskesnore til kædelåse med alarm.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop