Havetraktor hydrostat olie

Håber der er nogle som kan hjælpe mig med hvilken olie der skal på hydrostatgearkassen på en Murray plænetraktor. Hej :) Er den en der ved hvilken type olie , der bruges til hydrostat gearkassen på min havetraktor ? Men det kan nemt være at den bare ikke er luftet ordenligt u især hvis du har tappet alt olien af. Så skru låget af olie beholderen, og så træd på pedalen frem eller . Problemer med hydrostat på havetraktor indlæg 5. Husqvarna rider 8hydrostat ikke køre indlæg 3. Starter, køre og klipper fint.


Ved servicet har fået ny motorolie , tændrør, nyere highlifter . Kontrollere lige at Stangen til at koble hydrostaten ud med ved bugsering er skubbet hel ind. Lars siger er det hurtigst og billigst at skfite olie og filter på hydrostaten , men tror også den er slidt efter år. Hvis det ikke er det er der ikke andet for at åbne den op. Mener en ny hydrostaten koster ca . Hydrostat olie til havetraktor og plæneklipper.


I tvivl skriv os en mail og vi tjekker i service håndbogen. Pumpe: Stor fortrængning: stor oliemængde. Lille fortrængning: lille oliemængde. Høj omdrejningstal: stor oliemængde.


Motor: Stor fortrængning: lille omdrejningstal. Stor oliemængde : stor omdrejningstal. Jeg har en Simplicity havetraktor hvor jeg lige har skiftet olie på hydrostat kassen på bagtøjet. Olien var meget sort, så tænkte det var tid til noget friskt. Det er en brugt havetraktor , købt privat, jeg har ikke manualen så jeg ved ikke hvilken olietype der skal på.


Jeg har påfyldt noget af det røde olie som man også bruger på . Hos Stiga synes vi at havemaskiner, store som små, fortjener den rette pleje og vedligeholdelse for, at du kan få glæde af din Stiga maskine så længe som muligt. Derfor er det vigtigt at udvikle den rette olie under hensyntagen til maskinerne og miljøet. Når din maskine er udrustet med hydrostat , bør du kun, bugsere maskinen over yderst korte strækninger og ved lav hastighe da der ellers er risiko for, at hydrostaten beskadiges. Dato, målerstilling, stempel, signatur. Her finder du de mest almindelige reservedele til HUSQVARNA Ridere.


Altid de bedste priser på reservedele. Hurtig levering, fragtfri over 6kr. Stiga havetraktorer hjælper dig til en velplejet plæne.


Flot design, god kvalitet og Stigas unikke elektriske til og fra kobling af klippebordet. Original transmissionsolie til Stiga Park og Villa m.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop