Rejseplanen mobil

Trafik Aktuelt: Vælg dit område, Hovedstadsområdet, Sjælland og Øerne, Fyn, Syd- og Sønderjyllan Midtjyllan Nordjyllan Bornholm. Når du bruger rejseplanen. Dette betyder dog ikke det store idet du kan vælge at få vist kort når du har valgt din rejse. FRA MOBIL : Lad os sige at jeg vil fra min nuværende position (Hundige Stationsvej 2) til Roskilde st.


Se mere om hvordan du gør i denne video. Du kan finde yderligere information på rejseplanen. Få beske hvis der er ændringer på din rejse. Nu skal det blive endnu lettere at planlægge sin transport direkte på mobilen.


Java- program til et stort udvalg af mobiler , der bl. Mulighed for at fremsøge buskøreplaner i pdf-format. Weekendens sporarbejde mellem Østerport og Hellerup er aflyst. Sporarbejdet mellem Østerport og Hellerup i weekenden er aflyst og S-togene vil derfor køre efter den normale weekendplan. Java applikation til andre mobiltelefoner - få den ved at skrive install.


Danmark til rejseplanlægning. Rejseplanen klar med program til Java- mobiler. Hav din billet med dig på mobilen med Sydtrafik app.


Som udbyder af en app, er der ikke så meget, vi kan gøre her, andet end at sige til vores brugere, at vi gemmer ingen af disse informationer, hverken på vores servere eller i vores systemer, siger hun til DR Nyheder. Læs også: Mobil -brugere: . Således får jeres rejsende altid det fulde overblik over aktive rejser og fremtidige rejser. Mobil design: Forslag til ny rejseplanen app og ny visuel identitet. Semester projekt på Multimediedesign uddannelsen. Opgaven lød på en mobil app og nyt (teoretisk) design til rejseplanen med mere vægt på miljøet.


Jeg lavede mobil - og logo designet i tæt samarbejde med projektgruppen. Det virker både på mobil og på internettet. Tænk dig om før du ikke . Få din rejseplan som SMS.


Afgangsinformation i S-tog. Skriv, hvor du vil hen, og du får de bedste rejseforslag med bus og tog. Mobile app med realtidsinformation.


Du kan også se, hvornår de næste busser kører fra stoppesteder i nærheden. Nu kan mobil -ejere få rejseplanen. A til B med kollektiv transport.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop