Udskiftning af lås gør det selv

En usikker lås i en yderdør gør det let for en tyv at bryde ind. Men det er nemt at udskifte låsen til en mere sikker. Se blot denne trin-for-trin guide. Vi tilstræber at støtte både forhandleren og forbrugeren i hele processen omkring bedre sikring af boligen.


Grundpillen i konceptet er et let og overskueligt sortiment, der består af højkvalitetsprodukter og præsenteres med . Her kan du se SILVANs gør-det-selv vejledning til udskiftning af cylinderen i din hoveddør. Gør-det-selv låseservice. Når du skal have en ny lås , er der en række ting, du skal undersøge inden. Nederst på siden kan du se, hvordan du tager korrekte mål til din nye låsecylinder. Hvis der er tale om, at du skal have en eksisterende lås udskiftet , spørger vi altid om, hvilken type cylinder der sidder i. Her på siden kan du finde nyttige artikler og videoer til gør det selv folket.


Der vil løbende blive lagt videoer på, om montering af forskellige låse mv. Hvis man er lidt fix på fingrene er der mange opgaver man kan klare selv, istedet for at ringe efter en låsesmed. Udskiftning af RUKO låse indlæg 2. Mange nye terrassedøre er forsynet med et dørgreb, som ikke kan låses. Ved at udskifte dørgrebet til et med lås kan du med en ganske lille indsats gøre dit hus langt mere indbrudssikkert.


Du kan have brug for en ny låsecylinder. Har din bolig gamle låsecylindre, kan det være en god ide, at udskifte til nye låse med en ny låsecylinder. Når en låsecylinder er gammel og slidt, er det nemlig lettere for en indbrudstyv at bore eller dirke låsen op. Har man en gammel Ruko låsecylinder , vil nøglen som regel have det . Frem for bekymringer og risiko for indbru er det langt mere ansvarligt at sikre sig selv med en øjeblikkelig omkodning af låsen , som sætter de bortkomne nøgler ud af spil.


En nedslidt eller gammel nøgle nedsætter sikkerhedsniveauet og gør det nemmere for tyve at tvinge sig adgang. De fleste præfabrikerede døre fra gør-det-selv -butikkerne har en udfræsning til en dørlås i kanten. Hvis døren er selvlukkende, er riglen udstyret med en vinklet eller afrundet kant og fjederbelastet, . Her viser Kuno Bonne dig trin for trin, hvordan du monterer nyt dørgreb og ny låsecylinder på din yderdør. Dem som solgte mig låsen , vil omstille den for kroner, men de vil ikke sælge værktøj til at gøre det med.


Det er jo ikke ligefrem hårrejsende dyrt, men som man nok vil forstå er der en vis tilfredsstillelse i at gøre tingene selv. Iøvrigt tænker jeg på at købe flere låse , og dem vil jeg også gerne kunne omstille . Ofte kan man nøjes med at udskifte selve låsecylinderen, og bibeholde låsekassen (den del af låsen , der sidder inde i døren). Prisen for udskiftning af en enkelt låsecylinder starter ved ca. Find din variant i RUKO gør-det-selv brochure, der kan downloades . Sidenhen har vi udskiftet utallige låse og låsesystemer hos både private og erhverv i København og resten af HT- området.


Det kan godt lade sig gøre at udskifte sin lås selv , men vi anbefaler i alle tilfælde at lade en professionel klare opgaven. Se en video af hvordan man udskifter dørlåsen på en vaskemaskine og finde den nye dørlås i netbutikken. Dette er i hovedtræk de ting, man selv kan gøre , for at vurdere, om der er behov for udskiftning af lås.


Som nævnt tidligere bør disse tre ting betragtes som en kæde, der ikke er stærkere end dens svageste led. Man kan altså godt have en god cylinder i en god lås , men hvis der samtidig sidder et gammelt, sølle slutblik i.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop