Brændstofpumpe diesel

Dette element – højtryks brændstofpumpe – er den vigtigste del i hele brændstofinjektionssystemet i diesel motorer. Hovedfunktionerne af pumpen er at pumpe en bestemt mængde af brændstof under tryk og bestemmelse af injektionsstart øjeblikket. Basen af brændstofpumpen er pumpeelementet, som kombinerer . Annoncer med Dieselpumpe på DBA.


Stort udvalg af Dieselpumpe til billige priser.

På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Præstationspumpe af typen 0med meget højere tryk og kapacitet end standardpumper. Deres funktionelle rolle er, som det fremgår af navnet, er brændstof (benzin, diesel ) fremme fra brændstoftanken til indsprøjtningssystem.


Brændstofpumpen er en auto del. Dette skal ske med et vist pres og en vis mængde. Refako Autodele - reelle reservedele, fair priser og kompetent kundeservice. Har lige opdaget at min bils brændstofpumpe er lidt utæt.


På trods af forskellene mellem diesel og benzin , det primære forskelle ligger i motorerne selv.

Der henviser til benzinmotorer bruge tændrør at antænde brændstoffet , når det er i forbrændingskammeret , pumpe diesel motorer med en indsprøjtning automatisk indskyde en vis mængde brændstof ind i . Kan bruges til benzin (Må ikke bruges til vandbaserede og alkaliske væsker). Man er ikke i tvivl, for så har den i nogle sekunder den meget karakteristiske diesel klapren - derefter flader det ligesom lidt til ro. Med i beskrivelsen hører også at selv om den er varm og kører som den skal, så kan problemet opstå igen ved bare et 5-sekunders stop af motoren. Ny brændstofpumpe koster så tjek tegnene her inden det. Det første lyder for mig . Passer til: CAV rotationspumpe.


Massey Ferguson MF3 MF13 MF165. MF17 MF1Volvo BM3Buster diesel , BM4Buster, BM430. Sammenlign og spar med vores lave priser! Vacum og brændstofpumpe har ikke indvirkning på hinandens funktionsevne 3. Højtrykpumperne trykker olien ind i cylin- derne, når kompressionen er afsluttet, og de to komponenter er ofte forbundet med et dobbeltvægget højtryksrør (se figur ). FPUMPer en dieselmotors ydelse reguleres ved at ændre på den indsprøjtede brænd- stofmængde.


Leder du efter en oliepumpe, en benzinpumpe eller en dieselpumpe i god kvalitet til rimelige priser? Der bliver monteret en ny brændstofpumpe og et relæ, at betale 5. Jeg afleverer nøglen til mekanikeren, og får en lånebil i Lego størrelse. Et par dage efter ringer han og fortæller at der skal skiftes dieselpumpe pris 16.

Hold dig opdateret med de . Er der fejl på brændstofpumpe ? Vi finder fejl på brændstofpumpen på din bil og sørger for udbedring af skaden. I vores online-butik Autodele24. Hvis Du har nogen spørgsmål kan kontakt os på tlf.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop