E væske med nikotin

Bestil din e juice og e væske her. Vi fører kun e cigaret væsker fra kendte brands. Vælg smag og om det skal være med nikotin eller uden. På siden herunder finder du SMOKE-ITs store udvalg af færdigblandede e - væsker , som er klar til at dampe med det samme, samt vores store udvalg af aromaer og VPG-baser med og uden nikotin til dig der ønsker at blande din e - væske selv.


Fælles for alle de e-juice, som vi tilbyder er, at produktionen foregår i laboratorier . Kvalitets e-cigaret væske KØB DIREKTE FRA PRODUCENTEN fragtfri.

Se det store udvalg af e væske her. Alle de kendte TPD-godkendte mærker. Sundbygaar Liqua, Pandajuice og mange andre. Vi sender pakker 3dage om året!


Du kan vælge mellem mange smagsvarianter og leverandør. E væsker - færdigblandet e væske i mange varianter. Få smage af alt fra tobak til slik eller alkohol.


Hvis du leder efter en velsmagende e - væske , som blot indeholder mg nikotin , kan vi her guide dig.

Vi har et meget varieret sortiment, og du kan finde e - væsker med mg nikotin fra en lang række anerkendte producenter her på siden. Vores producenter anvender udelukkende godkendte ingredienser, når de laver . Nå du køber e -juice med nikotin hos Din eCigaret er du sikret et gennemtestet kvalitetsprodukt som er TPD godkendt ( Tobacco Products Directive). Læs mere om e -juice i bunden af denne side.


Vores rygevæske med nikotin er af højeste kvalitet og SGS-godkendte, hvilket er din garanti for en sikker og god smag til din e -cigaret. Der er mange fordele ved at handle på en dansk webshop, når du skal købe væske til e cigaretter med nikotin eller uden nikotin. Det er noget af det, der er med til at sikre dig en god oplevelse, når du har besluttet dig . Hvis du er typen der selv blander din egen evæske , så ved du også hvor vigtigt det er at have hylderne fyldt med nikotinvæske.


Nikotinvæsken bruges nemlig til at blande op med aromaerne, og så får du din helt egen unikke smagsoplevelse. Originale e -cigaretter i høj kvalitet, damp klar e -juice og clearomizer tanke. Vi sælger kun originale kvalitets produkter og har super hurtig levering! E-Juice og E - væske til din e-cigaret med både tobaks og frugt aroma smage efter dit valg og nikotin styrke - STORT udvalg i e-juice smage, med og uden nikotin. LiQua, ARAMAX og vores egen ECL el cigaret væske.


De fleste der køber en e -cigaret, de er også interesseret i at få e -juice med nikotin. I Danmark er reglerne lidt anderledes en mange andre EU-lande, og dem vil vi gennemgå her. Når du blander kan det være oplagt at bruge en blandingsflaske, som gør det nemmere at blande nikotinvæske og aromaer sammen helt præcis i. Her er der en vejledning til hvilken styrke nikotinvæske du skal bruge til din e cigaret.


Alle vores nikotinvæsker er testede hos Dansk Teknologisk Institut.

Vi har over forskellige typer e væske ! Køb din E-juice hos DampShop.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop