Lønstatistik danmarks statistik

DISCO-i lønstatistikken. Printet hos PRinfo Paritas. Trykt udgave: Pris: 12kr. Indkomster består ikke bare af løn og overskud af selvstændig virksomhed.


Indkomsterne kan også komme i form af fx udbetalinger fra en a-kasse samt pension, kontanthjælp, sygedagpenge og SU. Hertil kommer formueindkomst. Indkomststatistikken indeholder både tal for personer og familier. Nogle personer får løn under ferie og på skæve helligdage.


Andre opsparer feriepenge eller SH-opsparing (søgnehelligdage). I Danmark skal virksomheder, der er omfattet af lov om lige løn udarbejde kønsopdelt lønstatistik. Sådan lyder gennemsnitsindkomsten for en dansker, der er år eller ældre.


SLON50: Løn efter alder, sektor, aflønningsform, lønmodtagergruppe, lønkomponenter og køn (AFSLUTTET). Det giver en pæn reallønsfremgang til begge grupper, da inflationen i samme periode har været . Synes du, at du tjener nok? Der er i forbindelse med offentliggørelsen d. Skal du forberede dig på en jobsamtale?


Eller skal du bare vide, hvad dine kolleger tjener? Vores Løn -index giver dig svaret! Hos os kan du sammenligne lønnen mellem forskellige jobs. Bidrag gerne med din egen løn , for at gøre statistiken så fyldig som muligt. Samtlige referencer kontrolleres automatisk og manuelt før de . Tag et løntjek hos HK - og find ud af hvor du ligger lønmæssigt i forhold til andre, der laver det samme som dig.


Beregn din løn med lønberegneren her. Statistik findes inddelt på regioner, branche og job. Tjek, om du har styr på, hvor på Danmarks indkomstfordeling du ligger. Vi lagrer ingen personlige oplysninger i databasen, og det vil ikke efterfølgende være muligt for DR eller andre at spore hverken gæt eller løn tilbage til enkeltpersoner. De udfører arbejde på højt- eller mellemhøjt kvalifika- tionsniveau, dvs.


Den samlede lønstigning for denne gruppe er på procent. Du kan også bruge tallet for den gene- relle lønudvikling for alle privatansatte. I den private sektor steg lønnen 3 . Ved hjælp af en statistisk model estimerer lønberegneren medianløn og kvartiler, når der inddrages flere kriterier.


Det gør det muligt at beregne et . Virksomheder inden for landbrug, gartneri, skovbrug og fiskeri skal derfor ikke indberette lønoplysninger til den årlige lønstatistik , jf. Din løn afhænger af, hvor du er ansat. Klik derfor på dit ansættelsessted for at komme videre til din løn. Er du ansat i en kommune?


Læs, hvilken løn og hvilke tillæg du skal have som ansat i en kommune.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop