Vikar jobs ufaglært

Kan du sparre, udfordre og samarbejde med dit ledelsesteam? Vil du arbejde professionelt, teambaseret, ansvarsfuldt og uhøjtideligt? Har du lederuddannelse og erfaring med lederrollen? Risingskolens souschef har fået job som skoleleder på en anden . Som administrativ vikar bliver du en supportfunktion til to afdelinger, kundeservice- samt kvalitetsafdelingen. Dine opgaver bliver blandt andet indtastning af . Så tag springet – bliv vikar som levevej og vælg jobbet som tilmeldevikar i Vikar Region Midt (VRM).


Som vikar i VRM har du mulighed for at arbejde på alle Region Midtjyllands hospitaler, psykiatri og institutioner. VRM administrerer samtlige vikarbestillinger i regionen – og derfor bliver du som vikar hos os, tilbudt jobbet . Social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter, sygeplejestuderende eller ufaglærte med erfaring søges til afløsning med det samme – senere mulighed for ferieafløsning. For faglærte er der mulighed for vikariater. Er du frisk og energisk og har lyst til at arbejde som tilkaldevikar , så er det lige dig, vi mangler. Da Randstad oplever en stigende efterspørgsel på produktionsmedarbejdere i Aars og omegn – både faglærte og ufaglærte – søger vi dygtige og engagerede medarbejdere, der har lyst til at bidrage med deres faglige kompetencer og samtidig være med til at gøre en forskel hos Randstads kunder.


Til vores kunde i Rødovre, som er distributør af aviser og magasiner, søger vi lige nu en administrativ vikar til lettere administrative opgaver og indtastningsarbejde. Se søgeresultat for ledige job indenfor ufaglært – og opret en jobagent og få nye job direkte i indbakken. Find dit nye job allerede i dag. Hos JobTeam har vi nemlig travlt i øjeblikket og søger derfor på vegne af vores kunder, flere fleksible.


Vi har travlt i Esbjerg og nærområde, derfor søger vi stabile vikarer til ufaglært arbejde. Da vi modtager mange henvendelser, bedes du kontakte os på mail, og ikke telefonisk. Som vikar hos SOS VIKAR får du et arbejdsliv med udfordringer og frihed til selv at bestemme din arbejdstid. Vi søger løbende vikarer til alle Regioner. Handicapformidlingen er en privat ejet virksomhe som varetager arbejdgiveransvar for BPA og Helhedsløsninger.


Hold altid øje med de mange nye job via vores hjemmeside. Få et vikarjob som lagermedarbejder. Der er ledige vikar lager jobs. Ufaglært chauffør (kræver blot almindeligt kørekort) – 4-mdrs.


WORK søger på vegne af vores kunde i Smørum en ufaglært chauffør til et længere vikariat. GO - dage siden - gem job - mere. Alle uger SKAL afholdes. Såfremt vi ikke har modtaget ændringer, er ovenstående ferieuger gældende.


Som nyudsprungen student fik jeg job på et plejehjem. Min uvidenhed viste sig hurtigt at være min største udfordring. Så er der godt nyt til dig, som er ufaglært , er imellem jobs eller som har uddannet dig til noget, som du ikke har lyst til at arbejde med alligevel.


Du kan stadig tjene gode penge, selvom du ikke har noget bevis på det, du beskæftiger dig med. TeamVikaren er et landsdækkende vikarbureau med mere end års erfaring i branchen. Her finder du både vikarjob og fleksible personaleløsninger.


Står du og mangler et job , og kan du lide at være fysisk i gang? Så er du måske den medarbejder, vi står og mangler.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop