Dip til rispapirruller

I denne opskrift er der desuden opskrifter på forskellige dips. Friske forårsruller med tre slags dip - en peanutbutter dip , en chili-soja dip og en avocado- dip. Brug de grøntsager du har og gå aldrig ned på dip ! Grønkålssalat med melon og. Fyld: store gulerødder rød peberfrugt ½ agurk blade wontondej jordnøddeolie eller anden olie til fritering ½ bakke bønnespirer flotte store mynteblade stængler koriander, med blade.


Dip dl hoisin sauce ½ dl vand spsk Fish Sauce 1g saltede, ristede peanuts 1-chilier. Gennemsigtige rispapir-ruller fyldt med sprøde grøntsager, krydderurter og laks - lige til at lave derhjemme! Jeg smagte friske forårsruller for et eller år siden, og der var jeg faktisk ikke særlig vild med dem – syntes de der rispapirsruller var noget lidt sjovt noget.


Men nu måtte jeg prøve igen, og nu er jeg helt vild med dem! Tre asisatiske saucer fiskesauce og hoisinsauce. Prøv her tre af de mest klassiske saucer fra Vietnam. Saucerne serveres i de små gadekøkkener, når du køber mad som for eksempelvis rorårsruller. Lav dine saucer selv, og få en dejlig dip , du kan bruge til vietnamesisk mad - eller hvad du ellers ønsker.


Fik opskriften af indehaveren af den asiatiske butik, hvor jeg altid køber ind når der skal laves eksotisk mad. Utroligt lækre rispapirruller serveret med en formidabel dip med kokosmælk og peanutbutter. Rullerne fyldes med friske grøntsager og sprød kylling, der er vendt i knuste peanuts.


En hel simpel sovs kan være soja med lime og lidt honning. Opskrift på peanutdip længere nede. Vi beklager, at der har været lidt stille på bloggen her den sidste uges tid.


Stilheden skyldes i al sin enkelhe at Laura havde et speciale, som skulle gøres færdig. Specialet blev afleveret i morges – så det hele . Rispapirruller med oksekø grøntsagter og peanutdip er en nem snack. De kan også serveres som frokost eller forret – få opskriften her. De skal ikke steges, men bare spises som de er. Rispapiret er utrolig nemt, at arbejde med og det tager ca.


Jeg har i nedenstående opskrift brugt sauterede tigerrejer, tyndt skårne grøntsager, glasnudler og en god hjemmelavet thai dip sauce. Husk, at grøntsagerne skal snittes fint, . Friske vietnamesiske forårsruller er både nemt at lave og ret sundt. De her er fulde af spidskål, lynstegt oksekød og peanutbutter-dressing. Marinér rejerne i limesaft, hvidløg og lidt soya i minutters ti og steg dem herefter på en varm pande.


Skær kylingen i strimler, og marinér den med lidt frisk chili, koriander, penutbutter og limesaft, og lad også dette trække i minutter. Steg herefter kyllingen på en varm pande. Imens både kyllingen og . Med rispapir og sæsonens grønt kan du hurtigt fremtrylle en sprød og frisk hapser, der sammen med den fantastiske peanutbutter- dip kan få de fleste til at hapse lidt mere råt grønt.


Og det gør bestemt ingen skade. Sauce Rør peanutbutter med soja, lime og kokosmælk til en jævn sauce, evt. Smag til med presset hvidløg, ingefær og lidt finthakket chili.


Servering Spis saucen til kyllinge-, fiske- eller kødspyd. Den kan også bruges som dip til rå eller dampede grøntsager, til dressing på salater og i rispapirruller med .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop