Gevindspindler

Konstruktioner med anvendelse af trapezspindler og kuglespindler er en kendt metode til omsætning fra rotation til lineær bevægelse. Trapezspindler anvendes primært ved lave hastigheder og stor last. Tysk produktionseksperter i gevindteknologi og mekanisk bearbejdning, herunder gevindspindler , specialfremstillede skruegevin snekketransportører, drejedele og fræsedele. Produceres efter tegning. Også trapezspindler og møtrikker i stål og rustfaste materialer.


Fast og bevægeligt leje for gevindspindlen.

Møtrikhus for fixering af møtrikken. Koblingshus med motorflange tilpasset til Deres servomotor. Vi bistår gerne ved dimensionering og valg af korrekt spindeltype og konfiguration.


Herunder vore lagerførte produkter: SFS- Serien med . Små snekker og gevindspindler. I lighed med alle andre af vores produkter, indgår vi meget gerne - allerede i udviklingsfasen - som samarbejdspartner, men kan selvfølgelig også håndtere . Vi producerer rigtig mange små snekker på årsbasis. Nomo er den største uafhængige distributør og lejespecialist i Norden.

Leder du efter gevindspindel ? Få overblik over alle danske producenter af gevindspindel og se illustrerede forklaringer: Spindel, der bevæges ved hjælp af gevind. Da det sidder på kuglen på spidsen af spindlen, er prismet bevægeligt og kan fiksere emnet nøjagtigt. Prismet kan nemt aftages og erstattes. Stærk i justering - stabilisering - støtte - løft - træk!


Siderulle Med gevindspindel. MFX gevindspindel med Mgevind. Søgeord: d for at tilføje varenr. Vi har et bredt udvalg af kuglespindler med spindelmøtrikker som alle har høj virkningsgrad.


Sortimentet indeholder udover forskellige stigninger og præcisioner, mange forskellige variationer som f. Selv rivningskritiske materialer som Titan eller Aluminium bliver ved belægning igen mulige at løsne, fordi rivning undgås. Gevindspindler som de også kaldes, findes i . OKS 4anvendes til stærkt belastede eller stødbelastede rulnings- og glidelejer , spindler og led. Danner en MoS2-glidefilm til nødfunktionsegenskaber. Alsidigt anvendeligt højtryksfedt.


Flere produkter i samme kategori.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop