Kuhn atv sprøjte

Tankkapacitet eller ltr. Maskinhandler Indkøbsringen. Se vores udvalg af sprøjter og find din næste hånd- og rygsprøjte, trækvogns-, trailer- og ladsprøjte. Kan leveres med eller uden bom.


Hurtig og enkel montering ved hjælp af stropper. V el-pumpe, op til ltr. Tankens store åbning gør den nem at fylde . Alle afdelingens annoncer . Disse sprøjter gør det let at bekæmpe ukrudt selv i svært fremkommeligt terræn. Den svejste ramme kan monteres bag på alle ATV modeller vha. Kuhn Actis sprøjte Kontakt.


Velegnet til behandling af golfbaner, fodboldbaner og større grønne områder. Kan udstyres med forskellig størrelse bom samt sprøjtelanse med slangeoprul. Afhængig af model er sprøjten udstyret med 12V pumpe eller PTO træk. Med Polaris specielle lock and ride beslag, kan du lynhurtigt af og på montere sprøjterne. Klik på et billede eller en model for at se flere detaljer.


Billede Billede Billede 3. ATV - sprøjte , leveret onsdag den 30. Tillykke til Gladsaxe alm. Marksprøjte, ATV sprøjte : Simpel og ikke for stor sprøjte til montering bag på din ATV.


Viton pak ning tillader brug af olieholdige produkter. Justerbart tryk: eller bar. Til enkel montering med stropper. KUHN Evolis ATV sprøjter.


Sprøjten er perfekt til at sprøjte bræmmer, under hegn , gårdspladsen og osv. Bommen er sammenklappelig og påkørselssikret. I vores butik finder du rigtig mange varer, som kan friste de fleste. Lige nu er der tilbud på motorsave og andre gode tilbud i butikken. På vores reservedelslager er hylderne fyldt op med reservedele til bl.


Model, QEVOLIS SPRØJTE.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop