Midttrafik priser

Det gør det let at skifte mellem bus og letbane. Det er vigtigt, at du har en gyldig billet, inden du stiger på Letbanen, ellers risikerer du at få en kontrolafgift. Særligt om rejsekort i Letbanen.


Se ændringer af billetter og priser fra 18. Farvel til pap- periodekort. Læs mere om de nye muligheder. Mest anvendte billetter: Enkeltbillet. Under uddannelse: Ungdomskort.


Brug prisberegneren til at finde prisen på din rejse. Vær opmærksom på, at der sker ændringer af billetter og priser fra 18. Her træder takstreformen Takst Vest i kraft.


Du kan se de nye priser nederst på siden. Periodekortet skifter navn til pendlerkort. Prisen vil stige for nogle kunder, fordi alle pendlerkort fremover vil være gyldige til både bus og tog. Rejser du ofte på en fast strækning, kan et pendlerkort være det billigste for dig. Med et pendlerkort kan du rejse . Priserne stiger primært på de længere rejser, på periodekort og på rejsekort.


Flybussen til Tirstrup får rejsekort. Nu reguleres priserne i gennemsnit med som følge af . STJYLLAND: Til foråret får pendlerne endnu et argument for at købe eller lease en bil: 18. Og der er ikke tale om små pristalsreguleringer.


Nej, på visse zoner er der tale om stigninger på til procent. Midttrafik prisen i vejret på både mobilklippekort og periodekort. Det er primært længere rejser, periodekort og rejsekort, der bliver dyrere.


Eksempelvis kommer en rejse på zoner fra Aarhus til Silkeborg til at koste kroner mod de kroner, turen koster i dag. I år skal der også indarbejdes en harmonisering, som Trafikstyrelsen har sat i søen. Især prisen for det populære mobilklippekort står til at stige.


Aarhus: Der lurer igen dyrere billetpriser for nogle passagerer i de blå regionale busser. Se køreplan for rute 5 Se køreplan for rute 23 Se køreplan for rute 954X. Alle dage (sommer), Århus - Randers - Mariager - Hadsund (sommerkøreplan). AARHUS: Der lurer igen dyrere billetpriser for nogle passagerer i de blå regionale busser. HAR DU DEN RIGTIGE BILLET?


Vi ændrer priser og billetter 18. Bruger du nedenstående billetter, skal du tjekke, om en anden billettype er bedre. Rejser du mindre end gange om måneden, vil prisen på klippekort være den samme som et rejsekort. Afhængig af dit rejsemønster, kan det være en fordel at skifte over på rejsekort fra 18. Regn selv prisen for dine rejser ud på prisberegneren og find ud af, hvad der bedst kan betale sig for dig.


Om rejsekort i Midtjylland. Find dit nærmeste salgssted. Del din mening i dag, og hjælp med at bygge tillid online.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop