Snapchat billeder på nettet

Vil mine halvnøgne billeder ligge et eller andet sted på en internetside? Se også: Efter fest: Teenager delte sexvideo med 14-årig og 15-årig. En del af materialet skulle . Snapchat har ikke ønsket at kommentere historien. Er du også bekymret for, om dine private billeder er blevet lækket?


Hvis man ve hvor man skal søge, kan man allerede nu finde alle 200. Men Peter Kruse fra CSIS Security Group fortæller, at det . Det gør det hele mere tilforladeligt, at vide, at billederne ikke er placeret nogle steder på nettet efterfølgende. De fleste af dem blev lagt i 4chan imageboard hjemmeside. Næsten alle billeder links blev lukket ned af 4chan . Der er efter alt at dømme tale om billeder og videoer fra mange . Billeder af børn og unge uden tøj på er noget andet end privates anonyme passwords og log-ins og skal ikke deles. Sådan en selvjustits ser ellers berygtede forummer ud til at håndhæve.


Christian Bartels Tirsdag, 14. VERDEN: En fil, der indeholder mindst 100. Dine billeder bliver nemlig ikke slettet, men blot gemt af vejen. Business Insider skriver, at gigabyte datamateriale, inklusive intime billeder og videoer, er kommet i omløb. Unge skal klædes på til fornuftig adfærd online.


Samfundet ser ned på piger, der deler deres nøgenfotos på nettet. Twitter, hvor indholdet bliver liggende. Blandt billederne og videoerne er mange af dem fra danske brugere, og meget af materialet er særdeles . Mediernes skrækhistorier om nøgenbilleder , der er blevet delt via sociale medier, har. Det kan være sjovt og spændende, at skrive og sende billeder frem og tilbage med en, som man synes er sød. Jeg ved fra andre unge, at man let kan komme til at gøre noget på nettet eller snapchat - uden helt at nå at tænke over, hvad det kan få af konsekvenser.


Du skriver i dit brev at han fik dig til det men husk, at det er . Balancen mellem online og offline. Blandt andet med et socialt eksperiment for at vise, hvordan det er at. På Medierådets Digitale Unge initiativs hjemmeside kan man finde vejledning, inspirationsmaterialer og viden om privatliv på internettet. Andre personer må IKKE dele dine private billeder på nettet , hvis du ikke har givet dem lov!


For eksempel kan du ikke sende Snaps eller uploade billeder fra din kamerarulle , medmindre du giver os adgang til dit kamera eller dine billeder. Du kan også chatte med dine . Selv om billeder og videoer f. Sikre og personlige passwords. Du bør også sikre dig, at andre ikke får adgang til dine konti på de sociale medier.


Det er især børn og unge, som bruger snapchat , men det er efterhånden også blevet populært blandt voksne.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop