Webdyr plus

Alarmer viser eventuelle uoverensstemmelser i registreringer. Bestilling af nye øremærker og erstatningsmærker kan også ske fra Webdyr. Desuden kan du udskrive en dyreliste samt se genveje til andre relevante hjemmesider. I den udvidede udgave WebdyrPlus kan du yderligere indberette løbning, inseminering, vejning . Denne browser understøtter ikke JavaScript, eller JavaScript er ikke aktiveret i denne browser.


Se i hjælpen til browseren for at finde ud af, om din browser understøtter JavaScript eller for at aktivere JavaScript. BrugerID er en bestemt kombination af tegn, som . Plus eller du kan ringe til Kundecenteret på. BRUG DINE INDBERETNINGER AKTIVT. Ejere af større kødkvægs-, fåre-, og gedebesætninger får nu mulighed for at.


Hvis man har brug for at enkeltdyrsregistrere sine geder skal dette gøres via webdyr plus (på samme web-adresse som ovenfor). Webdyr Plus er et nyt program til registrering på den mindre kvægbedrift. Denne bruges hvis man interesserer sig for avl og racens udvikling og gerne vil have stamtavler, indextal mm.


Kontakt DGU eller CHR, hvis du har brug for hjælp til registrering. For at kunne benytte Webdyr og WebdyrPlus samt andre programmer fra SEGES Software, skal du først være oprettet som bruger. Bestil den genetiske analyse inden indsendelse af væv til laboratoriet – ellers tillægger vi et bestillingsgebyr, hvis vi skal bestille den for dig.


Løsningen kan anvendes vederlagsfrit. Når disse registreringer er på plads, har kalven officiel far straks fra fødsel. Til malkekvæg kan du bestille genomisk test og få besked om mange forskellige arvelige sygdomme . Afdelingsleder i KvægIT på Videncentret for Landbrug, Kvæg, Vibeke Christensen, . I CHR kan du fremsøge en række oplysninger om besætninger og kreaturer. Desuden tilbyder siden dig en række selvbetjeningsløsninger. Derudover er dette ikke special billig.


Også tror jeg, at fordi WEbdyr er en kvægprogram, og antal af fåreavlere der bruger webdyr plus , er ikke stort, at der aldrig kommer nye udviklinger eller udvidelse af . Du åbner artiklen ved at klikke på teksten. Artiklerne er af forskellige forfattere, som nogle steder er angivet, andre steder ikke. Når der lægges en ny artikel på efterfølgende, vil den være angivet med en rød dato. WEBDYR HAR FÅET EN STOREBROR. HVIS DU HAR SÆRLIGE ØNSKER TIL EMNER, DER KAN TAGES OP PÅ TEMADAGEN, SÅ KONTAKT OS GERNE ELLER OPLYS VED TILMELDING.


Pris for undervisning og forplejning er kun kr 10- . Flemming Smidt, Tivekrogen. Dansk Limousine forening. Simon Thaysen Smidt, Tivekrogen. Webdyr ( Plus ), og det er da nemt at bruge, men til gengæld mangler det næsten alle de funktioner, vi som avlere har brug for, for at udvikle vores besætning. Derfor har jeg arbejdet meget for, at vi kan komme til at bruge det hollandske program.


Det kan alt hvad man som fåre- avler kunne tænke sig, og er . Lene tager initiativ til møde med Skejby. Mødet skal afholdes i passende tid inden d. Henning og Kurt orienterer landsledelsen om vores kritik af webdyr. Lene, Kurt og Morten deltager fra avlsudvalget. Som udgangspunkt skal vi have . Herefter kan vi aflæse tilvæksten for mellemperioden i. Internationalt_samarbejde. Gennem årene har der været mange uformelle kontakter mellem formændene for.


Oxforddown i de forskellige lande. Nu prøver Finland at gøre det mere officielt – med et seminar i november . Ved indberetninger i forbindelse med afgang af døde dyr til DAKA: Angiv dato for dyrets død. CKR-nummeret er det nummer, der .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop