Billige elselskaber

Her kan man danne sig et overblik over de dyreste og de billigste. Og det tager under fem minutter at skifte elselskab , lyder det fra Kamilla Thingvad. Hver gang du betaler 2øre, er det cirka 2øre som går til den rene strøm.


Energitilsynets kerneområde er regulering af energiselskaberne inden for el, varme og naturgas, herunder godkendelse af priser, avancer eller metoder til fastsættelse af priser. Et elselskab uden abonnement og binding. Prisstatistik for gas - se også Gasprisguiden.

Vi skaber værdi via god kundeservice, gennemsigtighed og lave elpriser. Klimaprodukter hos elselskaber. Vælg strøm, der nedbringer udledningen af COeller kommer fra vedvarende energikilder som vin sol og vand. Læs mere … Går prisen op eller ned? Hvis du vælger et elprodukt med variabel pris, vil din pris følge markedets udvikling.


Betaler du også for meget for din el, så læs vores vejledning her på siden. Brenderup Fyn, Gå til webside. Vindstød sælger billig el fra mere end 2. Tusindvis af kunder glæder sig over en lav el-regning og god service.

Spar penge på din el-regning ved at undersøge el-markedet. Se hvordan du finder en el-aftale til den bedste pris, så du kan få billig strøm. Med dit postnummer, din adresse og få klik kan man fra fredag skyde genvej til en billigere elregning. Hjemmesiden sammenligner priserne på alle de mulige leverandører i et . Det er meningen med elpris. For elselskaberne handler det om forskellige markeds- og indkøbsstrategier.


Hvis man har købt elektriciteten billigt for eksempel for et halvt år siden, så kan man jo sælge den i dag til en pris, der er under markedsprisen. Her samler forbrugerne deres købekraft og presser elselskaberne til billigere elpriser. Skift elselskab og få billig el.


Du kan ofte finde introduktionstilbud hos andre elselskaber , som er billigere end vores garanterede pris. Introduktionsperioderne er som regel underskudsgivende for elselskabet , og det skal tjenes hjem igen. Derfor skal du typisk holde godt øje med prisen efter introduktionsperioden. Det behøver du ikke hos os.


I Modstrøm har vi en mission. Vi arbejder dag ud og dag ind for at spare på din strøm, fordi den billigste og eneste sande grønne kilowatt-time er den, du ikke bruger. Vi tager udgangspunkt i en vision om, at bæredygtighed skal kunne betale . Og om uanset hvem, der leverer den til dit hjem, fungerer dine elapparater lige fint.


Hvis du bruger minutter på at skifte elleverandør, kan du, hvis du har et gennemsnitligt elforbrug, spare op til 4kroner om året på elregningen. Hos OK kan du få billig el til variabel pris.

Så følger din elpris markedsprisen, og du udnytter prisdyk på markedet. Få lynhurtigt fiberbredbånd og en elleverandør med en tilgængelig og dygtig kundeservice hos MES. Hop til Hvordan finder du det billigste elselskab ? Sammenlign elselskabernes priser.


Det samme koncept findes også for virksomheder og offentlige myndigheder.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop