Htc sliber udlejning

Information: Den lille slibemaskine, der med sin lave vægt og størrelsen er ideel til slibning af flydebeton i parcelhusbyggeri. Den er desuden effektiv, når du skal have fjernet belægninger som for eksempelvis lim, epoxy og maling. Pris eksklusive moms: Leje pr. Den er meget effektiv, når du skal have fjernet belægninger som for eksempelvis lim, epoxy og maling. Tekniske specifikationer.


HTC 4der med sin lave vægt på kg og størrelse har vist sig at være fortræffelig til slibning af flydebeton i parcelhusbyggeri. Amp, Diamant, 12- 1535. Gulvslibemaskine Bewag CB 12.


Slibehovedet fungerer som værende fleksibelt, hvilket betyder at slibemaskinen let kommer omkring og tæt på alle kanter og hjørner. Gulvbearbejdning og rengøring. Ramirent er blandt Danmarks førende inden for materieludlejning. Vi udlejer alt fra større bygge- og anlægsmaskiner, lifte, teleskoplæssere, systempavilloner, skurvogne til mindre håndværksmaskiner. Kontakt os for mere information!


Udrustet med slibeskiver (3x1mm) håndterer maskinen alt fra grov slibning til let pudsning, hvor den desuden er yderst effektiv på trægulve. Den variable hastighedsindstilling gør desuden maskinen . En populær betonsliber, der med sin størrelse laver et utroligt plant gulv. Ideel til slibning af gulve, og til afgratning, afkastning og slibning af ujævnheder i beton. Lej også en støvsuger til nem opsamling af støv mens der slibes. Betonsliber til større opgaver.


Max slibediameter: 4mm. Lej professionelt værktøj og maskiner hos din XL-BYG til de tungere gør-det-selv opgaver. Forbrug efter regning, Støvsuger anbefales.


Regn med at det tager en lille weekend. Du skal have en HTC sliber enten en 4eller en 50 den kan du få både ved JM og Nordjysk, sig til dem at du skal have SFsegmenter til den så kører det. Skal det være rigtig flot kan du polere betonen med . Få faglig rådgivning, driftsikkert materiel og faste, lave priser – vores faglige stolthed er din garanti.


Udlejning af byggemateriel til privat og erhverv. Her demonstreres det, i samarbejde med Dansk Epoxybelægning, hvor nemt man kan slibe sit gamle. Kan leveres mod betaling.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop