Ip68 klassificering

IP-a-la-hvaffor-noget? IP (Ingress Protection) klassificeringen fortæller os om armaturets evne til at tåle vand og fremmedlegemer. IP- klassificeringer er en standard udarbejdet af organisationen IEC, hvor en producent skal gennemføre visse tests . Typiske brugsområder er . IP-koden omtales ofte som . Koden består af to bogstaver (IP) - en forkortelse for Ingress Protection - efterfulgt af to cifre. Det er der dog ikke særlig mange telefoner, der har opnået at få endnu. Det første ciffer angiver graden af . De fleste populære telefoner med vandafvisning ligger på en IPklassificering.


Herunder tager vi et nærmere kig på, hvordan de mest populære telefoner er klassificeret , . Plus: Tillidsvækkende design. Skærmen er klar og med udmærket opløsning i forhold til størrelsen. Minus: Testens langsomste telefon.


Vattentäta telefoner är häftigt. I stället för att dränka luren i en påse med ris när olyckan varit framme kan du bara torka av den och fortsätta som om ingenting hänt. IP står för International Protection Marking och är en klassificering för hur skyddade olika prylar är mot små föremål och vatten. Den första siffran i koden, i detta fallet siffran står för den högsta klassificeringen av . Bedste pris: Fra cirka 2. Tilbuddet er uden abonnement. Se aktuelle priser på Moto X4.


Inklusiv Sony Travel Support ved køb . Den er vandtæt ned til 5 . Ved længere stykker sker der et fald i forbruget, så det reelle forbrug pr. Beskrivelse af IP værdier: IP - Ikke modstandsdygtig over for vand. MIC 550-serien er primært beregnet til store installationer med flere kameraer, og det kompakte, attraktive design gør det . Gør indtryk med denne fantastiske vandbestandige telefon. Der er ingen grund til at være bekymret for at blive våd. Baseret på testforhol hvor den blev nedsænket i ferskvand til en . Датский-Русский Словарь - Glosbe.


Du kan også bruge dBi seriens transducer med HART til nemt at konverterer dit niveau til volumen, med deres indbyggede bibliotek af typiske tankforme eller deres egenskaber til at bruge en punkts kurvetilpasning for forme som ikke . Samsung Galaxy Akommer også med et 16MP . Med den medfølgende fjernbetjening er der mulighed for nemt at skifte mellem de mange farve og skabe den steming lige som du ønsker dig. Hurtig tilkobling samt frakobling af dødmands kontakten.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop