Styrehjul til skydeport

Kg 1rulle med åben galvaniseret. Bemærk en rulle bærer kg. Indeholder: x Rulle med krog, elgalvaniseret stål. Skinner og hjul Til Skydelåge i Jern til ophæng af låger, whiteboard m. Bredt udvalg af skinner til skydelåger, skydedøre osv. Bestil dine skinner online her.


Hos Easysteel får du adgang til Nord Europas største smedejernssortiment, med mere end 40. Annoncer med Skydeport på DBA. Stort udvalg af Skydeport til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Skydeport , b: 1h: 18 Skinner, styrehjul , porte, håndtag, samlinger, osv.


Alt muligt til at lave dine egne skydeporte. Masser af skinner til både foroven og forneden, masser af samlinger, masser af hjul osv. Delene har lidt overfladerust, og trænger til at blive rengjort.


Giv gerne et bud på hele . Find et godt tilbud på en brugt garageport online. Se annoncerne med carporte, ledhejseporte og vippeporte her. BTportrulle, dobbelt - rustfri. Her finder du alt hvad du skal bruge af beslag til porte og skydedøre.


Vi har også udendørs skydedørsbeslag og alt hvad du skal bruge af tilbehør til at montere det hele med. Hvis du skal opsætte en garageport har du brug for specielle . Vores brede sortiment indeholder bl. Disse hjul bliver anvendt til hangarporte. De kan klare ekstremt stor belastning og rullemodstanden er meget lille, hvilket gør at én mand kan åbne en port på knapt 20 . Vi forhandler transporthjul og løse hjul med prisgaranti!


Se vores store udvalg af bl. Anvendes i våde og korrosive miljøer hvor der stilles krav til rustfasthed. Porten kan desuden sammensættes som dobbeltfløjet port , og dækker dermed meter vejbredde.


Porten er egnet til såvel private, som industrielle og offentlige sikringsopgaver. Portfløjen er fortrinsvis udført i aluminium. Omkostninger til vedligehold er derfor minimale grundet lav vægt, samt integrerede styrehjul.


Beslag og skinner leveres grålakeret. OBS Dette er en skaffevarer og varen kan derfor ikke returneres. Porten fås i følgende mål: Bredde fra: m til m. Hjul : 1mm skjult i stolpe.


Portautomatik for skydeport. Komplet sæt automatik til skyde port.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop