Tdc problemer i dag

Liste over driftsfejl på TDCs produkter. Her kan du filtrere i listen over fejl, der kan påvirke dine produkter. TDC (tidl. Tele Danmark) er en dansk telekommunikationsvirksomhed.


I dag er TDC inden for telefoni, bredbånd og tv. TDC problemer seneste timer. Nyeste rapporter, der hovedsageligt . Del dem med andre websidebesøgende: TDC rapporter. Problemer potentiale hos Yousee . YouSee er et fuldt ejet datterselskab af TDC.


Se hvor der er kendte driftsforstyrrelser på mobilnetværket i dit område på nedenstående kort. TDC er onsdag eftermiddag ramt af netværksproblemer flere steder i landet. Meldinger om problemer med både mobil, bredbånd og tv. TDC havde torsdag et stort nedbrud på deres bredbånd og tv.


Fredag har flere kunder fortsat problemer. De skal genstarte deres router eller Homebox, lyder rådet Foto: Scanpix. Torsdag havde bredbånd- og tv-udbyderen TDC et nedbrud i deres tv- og internet. Vi har implementeret en midlertidig løsning som sikre, at din shop løsning igen virker.


Vi arbejder fortsat videre på en permanent løsning, for at sikre stabil drift. Derfor lukkes denne driftsstatus ikke endnu. Op imod millioner kunder hos TDC har i dag været berørt af en teknisk fejl hos teleselskabet. Men nu meddeler TDC , at det igen er muligt at foretage opkald på mobiltelefonen.


Kunder med IP-telefoni, der er fastnettelefoni over en bredbåndslinje, oplever dog stadig problemer. Klik på Hjælp i topmenuen og se, hvordan du løser problemerne. Mobil, at problemet stod på nogle timer i dag , men at det blev løst klokken 14. Har du problemer med at komme online eller er din hastighed pludselig dalet, så kan du prøve at: Genstarte din . Hos TDC Group gør vi alt for at undgå driftsforstyrrelser og nedbrud.


Her ligger TDCs kommende og meget store probleYouSee. Kundernes lyst til at droppe kabel-TV og til at vælge de mindste kanalpakker udvisker de prisstigninger, som TDC som altid gennemfører. Få e-avisen og fuld adgang til BT. Jeg kan ikke modtage opkald og sms fra tdc kunder. Kan godt ringe og skrive til dem.


Er lige blevet kunde i dag , og det er første gang dette problem opstår. Håber det er ved tdc fejlen ligger. TDC -kunder med ip-telefoni ramt af problemer for anden dag i træk. TDCs store satsning på at gøre det muligt for danskerne at slippe for flere TV- bokse i stuen ved at sende ukodede signaler ud til alle har skabt uventede problemer for giganten. Er der akutte problemer , så send en mail mærket med AKUT og opgavens karakter i emnefeltet og . Op mod million kunder er ramt.


Store fodboldaftener er blevet lidt af en akilleshæl for TDC -koncernen, hvor TV-signalerne ofte har drillet under eksempelvis vigtige Champions League kampe. Knap nok var finalen i Chanpions .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop