Volvo penta 2002 til salg

På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Der følger det med som kan ses på billederne. Stort udvalg af bådmotorer sælges og købes i hele landet. Køb en brugt bådmotor billigt på GulogGratis. Nyt emne yanmar ysb kan høres i gang rigtig fin og velholdt motor.


Søger du efter brugte Volvo motorer? Kontakt sælgeren af Volvo motorer direkte. Båden er en rummelig familiebåd (køjer) som også har gode sejlegenskaber. Beliggenhe I vores udstilling.


Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister. Flemming Søholm er problemknuser, hvis du står med en Volvo Penta , der mangler en reservedel eller vil købe en brugt eller ny motor. Dette har skabt Flemming Søholms interesse for køb og salg af disse varer over hele verden.


Lige fra Filippinerne, USA til Grønland . Komplet med DPG drev 1: 1. Er nyserviceret med ventiljustering. Søg og gennemse boat til salg i Denmark. Schweiz Lake Zurich Küsnacht. Nimbus 4Coupe 2x Volvo Penta D4-300PS Diesel Motoryacht . Fairline GT Targa Hardtop.


Klik for mere information. Motoren er gået igennem og den har fået ny generator og starteren er renoveret, ny fødepumpe, dyser er renset og justeret, kølesystem er renset og pakket om og motoren er malet og klar til montering. Motoren sælges uden instrumenter og som ombytning med . Allround Watersport Meerwijck (6). Altena Yachtbrokers (12). Aluqa Exclusive Boats (2).


Andijk Yachting Amsterdam (11). Aquanaut Dutch Craftsmanship (24). Mit spørgsmål går på om nogen har nogen erfaring med motorens levetid (den originale hk, Volvo Penta ) og hvad udskiftning evt.


She is in great condition and is well equipped with slab-reefed mainsail, sprayhoo cockpit enclosure, iCom VHF, Dual station Raymarine. Perfect for family cruising, the . Godt cockpit med rorpind og langsgående cockpitbænke med plads til hele familien. Nedgang til hyggelig salon med pantrysektion hvor der er komfur, vask og køleboks.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop