Bøjlelås med wire

Denne miniversion af den populære cykell. Klik her og find den bedste pris nu! M-Wave bøjlelås med kabel. Lille wirelås med cifret kode som man selv indstiller. Køb XLC U-lock bøjlelås med wire - Låsesæt bestående af XLC låsene, Sundance og Cassidy III.


Og hvilken type skal du vælge, så du er sikker på, din cykel er sikret bedst muligt mod cykeltyvens lange fingre?

Bøjle på ømm og 1x 2mm. Læs vores låseguide og blive klogere på fordele og. Som ved wire - og kædelåsen fungerer denne type lås ved at føre låsen gennem cyklens stel og en anden genstand – f. Køb bøjlelåsen hos Speedline. Vær den første til at bedømme dette produkt.


Det er en lille bøjlelås , som passer fint til blandt andet mindre cykler og mountainbikes. Kryptonite bøjlelås med wire - Kryptolok Mini - U-Lock med Flex. En af fordelene er desuden at du med denne godkendte cykellås også får en ekstra wire me så du kan fastlåse din cykel til en lygtepæl eller direkte til cykelstativet. Lås baghjul og forhjul til stel med en bøjlelås , eller endnu bedre baghjul til en genstan f.

Leveringstid: 2-hverdage. Dernæst en ekstra lås til at låse stellet til en genstan en foldelås er . Gratis fragt ved køb over 3DKK Sikker betaling med Paymill betalingsvindue dages returret på alle køb. Forsikringsgodkendt cykellås. Vi har samlet en stribe af tilbud fra forskellige forhandlere og gjort dem tilgængelige for dig, her på siden.


ABUS bøjlelås U-Mini rød. Låsen er yderst soli og derfor noget nær umulig. Se vores store udvalg af bøjlelåse og andre låse til cyklen. Vi bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse. Ved at benytte denne hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies.


Du kan logge ind eller oprette en bruger. Certificeret ifølge , SSFN 0- Cykellås. Testinstitut, Svenska Stöldskyddsföreningen (SSF), Sverige, . Køb en godkendt cykel lås hos cykel-fix- Vi fører mærker som Abus, Basta, Bike attitude med flere. En godkendt cykellås sikrer dig, at du ikke har en lås, som man bare kan klippe over med en boltsaks eller ødelægge med andet værktøj.


Desuden bør du sikre din cykel ved at låse den fast til en genstand – en lygtepæl, et træ, et stativ eller lign. Her kan du bruge en kæde-, wire eller bøjlelås. Køb Abus bøjlelås U-mini mm bøjle - Gul, hod Buhlcykler.

Vi har et stort udvalg af cykellåse og leverer meget hurtigt. Code Card X-Plus – gør det sikkert og nemt at genbestille nøgler. Testet mod angreb med is-spray. Mulighed for at få eller flere låse med samme nøgle.


PowerCell – låsen beskyttes af en hærdet stålforing, som sikrer mod brutale angreb. EaZy KF – ny smart holder, der kan betjenes med èn hånd. Kategori: Godkendte cykellåse Fragt kr.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop