Fjernundervisning vuc nordjylland

Har du brug for fleksibilitet i dine studier? Så er fjernundervisning den rette uddannelsesform for dig. Her er det nemlig ingen hindring, hvis du har langt til nærmeste uddannelsesste har transportvanskeligheder eller bare selv vil bestemme, hvilken tid på døgnet, du vil læse. Med fjernundervisning studerer du, når du har . Kravene for optagelse på fjernundervisning er de samme som for ordinære hold - læs mere her.


Alle kurserne på fjernundervisning har løbende optag. Fjernundervisning er en fleksibel tilrettelæggelsesform, men kræver en stor portion selvdisciplin. Vælger du fjernundervisning , skal du hver uge aflevere en opgave i . Der er tre niveauer på hf: A, B og C, hvor A er det højeste. Ved VUChf Nordjylland er det ikke nogen hindring, hvis du har langt til det nærmeste uddannelsessted eller af andre årsager har brug for at studere, når det passer dig. Du kan nemlig vælge mellem en bred vifte af både AVU og HF enkeltfag som fjernundervisning.


Optagelseskrav og udbyttet er det samme, men du læser . Mangler du biologi for at komme ind på en videregående uddannelse? Læs biologi som fjernundervisning på hf niveau. Vil du vide mere om geografi? Læs geografi via fjernundervisning på HF niveau C og arbejd samtidigt. Læs HF matematik som fjernundervisning og arbejd samtidigt.


Vælg mellem HF tysk C, B, A eller - B. Dansk A er for dig, der brænder for sprog, kommunikation, litteratur og medier. Det er også for dig, der overvejer. AVU - Dansk som fjernundervisning.


Der er ingen mødepligt, eleverne kan gå i skole, når det passer, så længe opgaverne afleveres. På mange af landets vuc-centre er der mulighed for at få fjernundervisning. I de seneste par år er der sket en stor stigning i antallet af kursister. VUC Nordjylland tilbyder . Vores aktivitet er steget med . Det kræver stor selvdisciplin at tage et fag som fjernundervisning , hvor eleven selv skal tilrettelægge undervisningstiden.


Alt for mange kan ikke strukturere hjemmearbejdet og falder fra. Så kan du bedre passe din uddannelse i en travl hverdag med familie, job eller måske elitesport. Vi tilbyder en lang række fag på hf og som almen voksenuddannelse.


Kort over SU-kontorer på VUC. Find kontaktoplysninger på kortet eller i tabellen nedenfor. Du skal kontakte dit eget uddannelsessted.


Men måske var det en mulighed at læse et af fagene på fjernundervisning. Din søgning på fjernundervisning nordjylland .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop