Rejsekort mine rejser

Med rejsekort kan du nemt få overblik over, hvor og hvor meget du har rejst. Og over hvad hver enkelt rejse har kostet. Du får overblik over dine rejser: På de rejsekortautomater, der står på stationer. Her kan du se dine seneste rejser. På selvbetjeningen her på rejsekort.


Se saldo, rejser og rabattrin. Læs mere om priser og rabatter med rejsekort her. Det betyder, at din pris og rabat varierer alt efter, hvor i landet du rejser.


Også selvom rejsekort er et fælles billetsystem. Mine Rejser er en hurtig og nem genvej til dine rejseoplysninger fra Rejsekortet. Nem vejledning: Se din saldo og rejsehistorik – rejsekort selvbetjening. Se oplysninger om saldo, seneste rejser og aktuelle rabattrin for et eller flere rejsekort. Få hjælp til at huske checku og beregn priser på rejser.


Bemærk, denne app kræver du har et brugernavn eller adgangskode til selvbetjening på rejsekort. Har du NemID login så rul ned til bunden og se hvad du kan gøre for at få . Lige så mange Konti og Rejsekort du ønsker! Automatisk login - kun et klik for at se status og seneste rejse. Slipper du for at tælle zoner. Kan du med en tank-op-aftale sikre , at du altid har penge at rejse for.


Får du de rabatter, du skal have - helt automatisk. Fx får du rabat på dine rejser inden for et takstområde mellem kl. Per Callesen er logget ind J. Kortet kan kun bruges af den, der ejer kortet, og prisen for kortet er kroner.


Mine rejser viser ikke nødvendigvis dine . Du kan bruge kortet til at tage andre med på din rejse. Med Rejseplanen får du tryghed på rejsen. Find dine rejsedokumenter, hold styr på dine bookinger, bestil ekstra bagage, tilføj sædereservation og andre tillægsydelser.


Frikort (værnepligtige mv). Alle der anvender kollektiv trafik min. Besvarelser under er udeladt. Hvilken billet- eller korttype anvender du normalt, når du rejser med kollektiv trafik?


Læs anmeldelser, sammenlign kundevurderinger, se skærmbilleder, og læs mere om Rejsekortet - Se rejser , saldo og rabattrin. Download Rejsekortet - Se rejser , saldo og rabattrin, og brug den på dit Apple TV. Hvordan checkerjeg ind og ud med rejsekort ? Kan man rejse flere på det samme rejsekort ? Vi svarer på spørgsmål om rejsekort 2. Men specielt for min søn, er det rent tyveri. En rejse der normalt koster kr, bliver han trukket kr for, altså mere end det firdobbelte.


Kundeservice reagerer ikke på reklamationer. Nu har vi brugt rejsekortet i ½ år, og jeg er sikker på vi kunne have sparet rigtig mange penge på klippekort - specielt fordi vi rejser mellem .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop