Vuc enkeltfag odense

Vælg det niveau du vil søge efter i menuen til venstre. Avu er tilrettelagt som enkeltfagsundervisning. Se vores hf-enkeltfags oversigt her. Find dit skema og dit lokale.


Hf- enkeltfag er en gymnasial uddannelse.

Husk at tjekke dit skema i Ludus Web, så du ved hvor og hvornår du skal have undervisning. Vi kan ikke garantere, at alle fag udbydes hvert kursusår, ligesom vi heller ikke kan garantere at fagene oprettes på alle afdelinger. Hf enkeltfag giver dig mulighed for at sammensætte din egen højere forberedelseseksamen, der er adgangsgivende til videregående uddannelse.


Tilmelding og anmodning om optagelse foregår via hjemmesiden Fjernundervisning. Undervisningsstart - enkeltfag , 11. GIF Gymnasialt Indslusningsforløb. Juli - august - ansøgningsfrist 5.

Odense har vi i samme periode 8årskursister. Rigtig mange af disse enkeltfagskursister vælger alene at tage en ”fagpakke”, som kan give dem hurtig adgang til en kort . Matematik er væsentlig i dagligdagen og uundværlig i mange erhverv, i naturvidenskab og teknologi, i medicin og økologi, i økonomi og samfundsvidenskab og som grundlag for politisk beslutningstagen. Tilmeld dig matematik på fjernundervisning her! Her læser du de fag på det niveau, du har brug for. I hf enkeltfaget spansk lærer du at tale og skrive spansk i et flydende og varieret sprog, mens du lærer om kultur- og samfundforhold i spansktalende lande.


GS-fag udbydes overvejende som komprimerede forløb og omfatter kun de fag fra den gymnasiale fagrække, som . Læs mere om Arabisk B enkeltfag og book din plads online. FVU og ordblindeundervisning. START-kurset er for dig, der er voksen, og som mangler de grundlæggende danskkundskaber, der skal til for at blive optaget på videre uddannelse på VUC eller andre skoler. Du skal være færdig med din uddannelse ved LærDansk.


Det kan også være for dig, der har gået i dansk folkeskole uden at opnå de . Det fleksible studie er det perfekte match for den 19-årige elitesvømmer, der både skal balancere lektielæsning og svømmetræning i en travl hverdag. Når Laura Jensens vækkeur ringer kl. Skolens nuværende seks b-niveauhold havde hver indstillet 1-film til festivalen, og publikum kårede tre af filmene til at gå videre til OFF17.

Uddannelse i Københavns centrum for unge og voksne. Velkommen til VUC Storstrøm. NYHED - WEBSHOP VUC Storstrøm tilbyder nu mulighed for, at du kan tilmelde dig til hf- enkeltfag og fjernundervisning via webshop. Enkeltfag , forkurser eller fuld uddannelse. NYHED - DELTAGERBETALING Nu er det muligt at betale for de fag du har tilmeldt dig til på dette link.


Mangler du et fag eller niveau for at kunne læse videre? Vi tilbyder enkeltfag inden for mange fag og niveauer - og så kan det foregå som fjernundervisning. Voksenundervisning og ordblindeundervisning.


Du kan tage et eller flere fag ad gangen.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop