Fjernbetjent kontakt 12v

Fjernbetjent 12V kontakt. Kontakten kan benyttes til f. Monteringsvejledning: Rød ledning plus på batteri. En sort ledning til stel. Gul ledning er plus til emnet (f. eks. diode, anlæg eller lign).


Den anden sorte ledning giver stel til emnet. Den har indbyggede funktioner, der gør den brugbar til mange formål. Relæ-styring til 12V eller 24V med kanaler der styres trådløst af fjernbetjeningen. Vi forhandler også den fjernbetjente stikkontakt , som er til at supplere det fjernbetjente stikkontaktsæt med. Du finder ligeledes den udendørs fjernbetjente stikkontakt lige her.


Vi er desuden leveringsdygtige, når det kommer til lysdæmpere. Vi fører eksempelvis lysdæmperen til LE- halogenpærer og andre dæmpbare . En fjernbetjent stikkontakt er en særdeles smart måde at tænde og slukke for stikkontakter. De fjernbetjente strømafbrydere har op tili meters rækkevidde og er kompatible med Nexas sortiment af fjernbetjeninger. Oplev fordelene ved en trådløs afbryder.


Vores trådløse afbrydere kan indbygges direkte i din nuværende stikkontakt og fungerer sammen med Nexa fjernbetjening. Med en trådløs afbryder kan du . Grænsende funktioner i fjernbetjeningen stikkontakt - system. Ekstra fjernbetjening som passer til fjernbetjent stikkontakt.


Inklusive batteri typ 23A 12V. Smart lille fjernbetjent stikkontakt med tilhørende fjernbetjening. Hylde: Vælg varehus Loading. Udsolgt Begrænset lager På lager. Tænd og sluk for lamper og elektronik med fjernbetjening.


Leveres i emballage med fjernbetjening og udtag. Smart fjernbetjent stikkontakt med fjernbetjening til tænd og sluk samt lysdæmpning. Køb online og få leveret lige til døren. Light-Master 12V , kanal Remote.


Meget let at montere, inkl. Her finder du vores udvalg i fjernbetjent stikkontakt. Denne smarte trådløse lysdæmper kan anvendes til dæmpning af vores 12V LED produkter. Lysdæmpningen kan styres via de trykknapper der sidder på .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop