Mini slibemaskine

Stort udvalg af slibemaskiner til mange arbejdsopgaver. Med en slibemaskine kan du let og effektivt pudse store og små overfalder. God kvalitet til den rigtige pris.


Maskiner til både større og mindre slibe- og pudseopgaver. Køb, salg og bytte af brugte slibemaskiner.

Se alle tilbuddene og find den bedste pris på GulogGratis. Køb slibemaskiner fra mærker som Bosch og Selekta her! Hurtig levering og altid lave priser. Polar tools -slibemaskiner. Bagudrettet luftafgang med lyddæmper.


Vi har et kæmpe udvalt i professionelt værktøj. Find nyt og brugt indenfor Arbejdsredskaber og maskiner til billige priser på DBA.

Til forskellige arbejdsopgaver. Finslibemaskine med rektangulær slibesål. Velegnet til finslibning af store flader, så denne slibemaskine er det helt rigtige valg, medmindre du skal fjerne tykke lag maling eller lak. Deltasliber, trekantssliber. Borsliber BSG 13E Holzmann Maschinen BSG 13E Borsliber BSG 13E Holzmann Maschinen.


Mini -, præcisionsmaskiner. Vi har både billige excenterslibe, båndsliber, rystepudser og båndpudser fra fx Bosch og Makita. Sandpapir til rystepudser 93x1mm - Korn 18 stk.


Slibemaskine Slibesæt med kuffert. Se vores store udvalg med hurtig levering og lave priser her. Tryk her for at læse mere. Med dette mini -slibesæt bestående af 2dele kan du bore, slibe, fræse, skære og polere som en professionel.


Et universal-slibesæt, der giver topresultater. Vendbart, så gnister kan dirigeres sikkert derhen, hvor det er ønsket. Tre bagplader medfølger: 7 1og 1mm.


Bosch har den rigtige sliber til ethvert krav – fra stor slibeydelse til allerfineste slibning, fra store flader til hjørner og svært tilgængelige steder.

Rupes kompakt mini polermaskine til luft. Er meget let og med mm eksentrisk udslag, er den perfekt til spot repair opgaver, fjernelse af fugleklatter eller løse polering af komponenter som spejlhuse, dørhåndtag, spoilere m. VINKELSLIBER LUFT Ø1BETA. Lille trykluftsdrevet slibemaskine med forlænget stiftholder. Perfekt til slibning på tidligere svært tilgængelige steder.


Fremstillet i let aluminiumskrop med beskyttende gummigreb. Indbygget regulator, hastigheden indstilles ved gradvist at indtrykke håndtaget.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop