Parkone exclusive klæbepuder

Bemærk: Ruden skal være helt ren og afsprittet og minimum grader C varm for optimal genmontering af din P-skive. Erstatnings klæbepuder til din p- skive. Klæbepuder til Exclusive P-skive. Køb hos godkendt webshop med billige priser.


Passer til FSmodellen.

Stk til indvendig montering. Stort udvalg, god pris og hurtig levering. ParkONE Exclusive klæbepuder. Tykkelsen topper ved kun mm, og hele designet nærmest smyger sig til ruden.


Vådserviet medfølger til at rense ruden af med. Vi anbefaler at varme ruden inden montering af p-skive for bedre klæbeevne. Kunder der har købt dette produkt har også købt . Designet er stil- rent og uden overflødige detaljer.

PARKONE EXCLUSIVE - SORT. Smuk parkeringsskive udført i ultra-tyndt og elegant design. Leveres med magnetisk bagplade og gennemsigtige klæbepuder. Vægten er kun gram, så det undgås, at skiven ryger på gulver, som følge af er unødig vægt for klæbepuderne.


Med p-skiven kan du downloade en app, . Fronten er i børstet aluminium, og understreger det eksklusive design. Med renseservietten rengøres forruden hvor man ønsker p-skiven placeret, den beskyttende film fjernes fra 3M klæbepuderne og p-skiven sættes fast . Inklusive serviet til afspritning af ruder. Bemærk ruden skal være helt ren og afsprittet, og min.


Bagskallen er blankpoleret akryl, der er monteret med to kraftige neo-magneter, hvilket gør . Hjemmesiden bruger cookies. Vi bruger cookies på vores hjemmeside til at indsamle generel statistik vedrørende bilxtra-aalborg. Levering indenfor timer på lokal værksted ved bestilling inden kl. På lager clearBestillingsvare.


Parkone Exclusive Automatisk parkeringsskive i stål og glas. Så hvis du køber ekstra klæbepuder , og ikke vil tage dem i brug med det samme, så skal de opbevares køligt og mørkt.

Slut med at lave akrobatik på tværs af forsæderne og slut med manuel indstilling.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop