Bådvarmer brugt

Forlæng sejlsæsonen med behagelig bådvarme i kahytten. Anbefales til både op til 30fod. God kvalitet som Webasto, rustfri brandkammer og 2års garanti. Kontrolpanel til regulering af . Annoncer med Bådvarmer på DBA.


Stort udvalg af Bådvarmer til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Sættet indeholder også kontrolpanel for styring af temperatur og blæser hastighe komplet ledningsnet med sikringer og multistik for problemfri installation,rusfri udstødningslange, dieselpumpe,brændstofslange.


VDO-Sumlog, brugt men velfungerende. Reparation af Ardic og Eberspächer bådvarmere foretages. Rustfri diesel bådvarmere til sejlbåde og motorbåde. Havluft, salt og bølger stiller specielle krav til en bådvarmer. Kun ved at opfylde disse krav får man en bådvarmer med lang levetid.


Mere end års erfaring har vist, at en varmer indbygget i en rustfri kasse med . Lille handy spritkomfur, nem at have med over alt og gemme væk! DEMO - Har været tændt 2-3gange fremstår som ny og med 2års garanti. Produktinformation: Brændetid ca.


Tankkapacitet 2L sprit. Vi kan stort set klare alt indenfor bådvarme og fører både pottefyr, luftvarmere og rigtige oliefyr. Vi kan naturligvis også hjælpe med mange andre mærker. Jeg købte den brugt på det tyske Ebay for ca. Dertil skulle jeg så købe det rigtige udstødningsrør, varmeslanger m. Prisen for den nyere 30Dt-model er omkring 12.


Som ejer af en mindre båd eller større bå behøver du ikke at give afkald på fordelene ved en effektiv bådvarmer. Diesel bådvarmere er modificeret til det hårde havmiljø, dvs. Flaskegas er en god renlig, men lidt dyr energikilde. Gasvarmerne er oftest lavet til campingbrug og . Super kvalitet til en skarp pris - kvaliteten og sikkerheden er der ikke gået på kompromis med! Komplet og klar til installation i båden.


Kan også bruges i campingvognen, lastbilen bussen mm. Elektronisk termostat medfølger til temperaturstyring. Matcher selv de bedste oliefyr og bådvarmere. De mest lydløse luftvarmere på markedet - Udviklet og produceret til maritimt brug.


Dt Bådvarme , Dt Diesel varmer. Wallas Diesel luftvarmere. Webasto bådvarmere er der helt rigtige valg når men ønsker en behagelig temperatur ombord på båden sommer eller vinter.


Luft eller vandvarmer systemer monteres efter dine individuelle ønsker og behov. Webasto varmluft systemer giver hurtigt et idelt indeklima ombord. Den bruger petroleum som brændstof.


Den nye bådvarmer skal have en ydelse på 3-4. W og med diesel som brændstof. Men jeg mener at ALT åben ild i en båd skal være under opsyn, hvis man kan sige det sådan.


Et fyr er lidt i området af en motor - benzindunk - altså brugt med omtanke og vedligeholdt - ikke farligt. Det er det samme med den faste installation.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop