Bilka odense job

Dansk Supermarke men du ved ikke helt, hvilken retning du skal vælge? Medarbejder til BilkaToGo. Du kommer til at betjene vores kunder i Quickfood. Derfor er det vigtigt, at du er serviceminded - også når der er travlt. Vi kan tilbyde gode arbejdsbetingelser og en arbejdsplads med et stort sammenhold.


Du er smilende , positiv, imødekommende og parat til at lære. Har du ikke erfaring eller kendskab til . Vi søger en person med overblik og drive, der både har faglig viden og det nødvendige drive til at gå forrest og tage ansvar for vores nye, betjente boks med kød og fisk. Vi søger en engageret og udadvendt medarbejder med sans for personligt salg, som er kompetent til at rådgive vores kunder. Bekræftede arbejdsgivere.


Gratis, hurtig og nem måde at finde et job med mere end 35. Teamkoordinator - Bilka Bistro. Odense og andre store byer i Danmark. Butik – medarbejder, Butik – leder.


Filter by: Sorter efter: relevans - dato. Upload dit CV - og ansøg nemt om jobs. Bilka er et hypermarked i konstant vækst. Nem ansøgning gennem Indeed. Læs mere om jobbet Bilka søger servicemedarbejder - fritidsjobber til textil-afd.


Altid spændende jobs hos Ungarbejde. VI ER SULTNE EFTER NETOP DIT TALENT! Brug dit faglige netværk til at finde drømmejobbet. See this and similar jobs on LinkedIn.


Socialdemokratiet og Venstre lader til at være enige om, at flygtninge i fremtiden skal i job eller virksomhedspraktik, selv om de ikke taler dansk endnu. Flygtninge og migranter skal i job med . Vi oplever i stigende gra at der er brug for fagkyndige personer til at vejlede kunderne i havecentrene i de større supermarkeder. Vi sørger derfor efter gartnermedhjælper til at være i Bilka ´s havecenter.


Timeantallet vil være på ca. Salgsassistent - Deltid Er du vores nye kollega? Vi søger en salgsassistent med stort engagement, som i samarbejde med butikkens øvrige personale kan.


En gruppe sindslidende arbejder flere gange om ugen i Bilka for at træne i at være ude blandt andre mennesker.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop